• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi pyro clinice ultra erken gebelik testi

Kuzum pazar günü regl tarihimmm bugün de yapsam mı test acaba bu kaset testlerden
Predictor kuruma vs çıkarmaz diyorlar ama insan kuşkulanıyor ya
Yok yok en iyisi predictor çıkarmıyor gerçektennn🍀

Yaaaaaaaaa dimiii bak görüyorsunnnnnn ne diyorsun ama dur heyecan yapmayacağım ben bakkk predictor güvenilir mi bilmiyorum aşkımmm ama geçen ay hiç çizgi görmedim ben geç döllenme felan olabilir mi acaba
İstersen yarın ya da pazar yap daha belirginleşirr 🍀

Olabilirsin kuzum ama bunu en iyi pazar ya da pazartesi anlayacağız, heyecanla bekliyorum inşallah ben de öyleyimdir 🥲
Çokta ümitlenmek istemiyorum bekleyeceğim ama bugün de normal kaset test alıp şansımı deneyeceğim bir kaset bir erken alıp yarın da erken gebelik testi yapacağım ilk idrarla

Senin kaç gün var kuzum peki
Benim reglim düzenli değil ben tam bilemiyorum ama belirtim varr 🍀🥲

Çokta ümitlenmek istemiyorum bekleyeceğim ama bugün de normal kaset test alıp şansımı deneyeceğim bir kaset bir erken alıp yarın da erken gebelik testi yapacağım ilk idrarla

Normal kaset test düşük betayı algılamıyor aklında bulunsunn 🍀

Sol kasık batması ince iğne gibi kasık ağrısı ve kasıklarım regl olacakmış gibi dolu. Sakın artimed days doctor alma bu arada 🍀
Hangi marka alayım kuzum işte bende de iğne batması regl olcam diye bakıyorum hep aha diyorum regl oldum kesin bişey yok
Ha bu arada akıntım başladı , dün o kadar çok kasıklarım ağrıdı ki yataktan kalkamadım kuzum sende de var inşallah ne zaman test yapacaksın

Takvim uygulaması kuzum direk takvim yazacaksın ❤️
Artık sağlık ocakları kapalı :KK43: anca pazartesi
Şimdi bütün postlarınızı okudum 🫠 erken gebelik testlerinde sanırsam tam bilmiyorum markasını ama regl 6 gün kala bile gebelik varsa çıkartıyormuş kutunun üstünde 6 yazıyor hatta görsele ekledim buldum son dakika 😂 arayan belasını da buluyor mevlasını da diye boşa dememişler 😂 inşallah gebesinizdir 🥰🙏

Eklentiler

• IMG_4139.png
    IMG_4139.png
    283,9 KB · Görüntüleme: 7
Şimdi bütün postlarınızı okudum 🫠 erken gebelik testlerinde sanırsam tam bilmiyorum markasını ama regl 6 gün kala bile gebelik varsa çıkartıyormuş kutunun üstünde 6 yazıyor hatta görsele ekledim buldum son dakika 😂 arayan belasını da buluyor mevlasını da diye boşa dememişler 😂 inşallah gebesinizdir 🥰🙏
Ahahahahah evet kuzum bu test öyleymiş Rabbim ne yazdıysa diyelim kuzum , e haliyle tabi insan merak ediyor sağlık ocağına gitsem evimin konumu uzak ya pazarı bekleyeceğim , ya yarın tekrar test yapacağım. 🥹

Evet kuzummm bu testtttt dün yaptığım
Bence o zaman vardır hani desem ki yaptığın testler yalancı pozitif çıkarttı tamam ama diğer yaptığın testlerde de siliklik çıkıyor 🤗🥹 Rabbim inşallah gönlüne göre verir haberdar et biziiiiii güzel haberler almaya ihtiyacımız var 🥰😘❤️

Bence o zaman vardır hani desem ki yaptığın testler yalancı pozitif çıkarttı tamam ama diğer yaptığın testlerde de siliklik çıkıyor 🤗🥹 Rabbim inşallah gönlüne göre verir haberdar et biziiiiii güzel haberler almaya ihtiyacımız var 🥰😘❤️
Gerçekten bu dönem de güzel haberler almaya ihtiyacımız var isteyen herkese rabbim nasip etsin vakti de vardır zamanı da haber vereceğim kuzum
Bursa’da ki klinikler kan testi için bile fiyatları yüksek gebelik testi yapıp bakacağım tekrar pazar da regl olmazsam kan ❤️❤️🌹🌹

Back
X