• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi kızlar yardımm

Sizce var mı?
2BE7ABDC-AD1A-4945-974D-86FEB5977F34.jpeg

Yok canım yapmadım bir kaç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum. Sen ne yaptın?
Bende test sipariş ettim gelmesini bekliyorum normalde adetime 8 gün var benim ama ilaç kullandım diye bu ay son tarihime göre hesapladım test yapsam mo yapmasam mı kararsız kaldım doktor gynopol vermişti adetide düzenler dedi birde şeker ilacı verdi 1 aydır kullanıyorum bakalım. Geçen ay aynı testle yapmıştım gebelik testi hiç çizgi çıkmamıştı bu ay silikte olsa acaba dedim ama sanmıyorum yine de

bende de vardı canım, herkeste farklı seyir ediyor pco, benim döngüm 33-35 arasıydı geç döllenme ile hamile kaldım. pco da gebelik imkansız değil sadece biraz zaman alıyor, içini ferah tut, :KK36:
bende de vardı canım, herkeste farklı seyir ediyor pco, benim döngüm 33-35 arasıydı geç döllenme ile hamile kaldım. pco da gebelik imkansız değil sadece biraz zaman alıyor, içini ferah tut, :KK36:
Benimde öyle iste 39-40 günde bir döngüm erken oldu bu test biraz oda doktora gitmiştim gynopol birde şeker ilacı verdi takvime göre olan yumurtlamaya göre test yaptım belki de çok erken daha bilmiyorum da ☺️

Benimde öyle iste 39-40 günde bir döngüm erken oldu bu test biraz oda doktora gitmiştim gynopol birde şeker ilacı verdi takvime göre olan yumurtlamaya göre test yaptım belki de çok erken daha bilmiyorum da ☺️
bi kaç gün bekle canım ya da testini tekrarla sabah ilk idrarınla, çift çizgi görürsen hemen kan testi ver :KK36: inşallah her şey gönlünce olur :KK200:

Adetten ne kadar sonra öğrendiniz hamile oldugunuzu

Back