Yaa maşallah çok sevindim kuzum hayırlısıyla sağlıkla bebeğini al kucağına inşallah Allah’ın izniyleKan değerim 70 çıktı yarın yine vericem kan umarım artar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik gebelik testi kızlar yardımm
- Konu Sahibi merlady
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Artık darısı bana ama zor pco var bendeevet canım pozitif, sonrasında kan testiyle belli oldu, ve şuanda Allahın izniyle 11 haftalık gebeyim
- 19 Mart 2022
- 460
- 1.030
- 43
bende de vardı canım, herkeste farklı seyir ediyor pco, benim döngüm 33-35 arasıydı geç döllenme ile hamile kaldım. pco da gebelik imkansız değil sadece biraz zaman alıyor, içini ferah tut,Artık darısı bana ama zor pco var bende
Yok canım yapmadım bir kaç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum. Sen ne yaptın?Canım sen yaptın mı bidaha test
İkinci çizgi var gibi. Adete kaç gün kala yaptınız?
Çizgin görünüyor balım var bence gebelikSizce var mı?Eki Görüntüle 3076149
Bende test sipariş ettim gelmesini bekliyorum normalde adetime 8 gün var benim ama ilaç kullandım diye bu ay son tarihime göre hesapladım test yapsam mo yapmasam mı kararsız kaldım doktor gynopol vermişti adetide düzenler dedi birde şeker ilacı verdi 1 aydır kullanıyorum bakalım. Geçen ay aynı testle yapmıştım gebelik testi hiç çizgi çıkmamıştı bu ay silikte olsa acaba dedim ama sanmıyorum yine deYok canım yapmadım bir kaç gün sonra kan vermeyi düşünüyorum. Sen ne yaptın?
bende de vardı canım, herkeste farklı seyir ediyor pco, benim döngüm 33-35 arasıydı geç döllenme ile hamile kaldım. pco da gebelik imkansız değil sadece biraz zaman alıyor, içini ferah tut,
Benimde öyle iste 39-40 günde bir döngüm erken oldu bu test biraz oda doktora gitmiştim gynopol birde şeker ilacı verdi takvime göre olan yumurtlamaya göre test yaptım belki de çok erken daha bilmiyorum dabende de vardı canım, herkeste farklı seyir ediyor pco, benim döngüm 33-35 arasıydı geç döllenme ile hamile kaldım. pco da gebelik imkansız değil sadece biraz zaman alıyor, içini ferah tut,
- 19 Mart 2022
- 460
- 1.030
- 43
bi kaç gün bekle canım ya da testini tekrarla sabah ilk idrarınla, çift çizgi görürsen hemen kan testi ver inşallah her şey gönlünce olurBenimde öyle iste 39-40 günde bir döngüm erken oldu bu test biraz oda doktora gitmiştim gynopol birde şeker ilacı verdi takvime göre olan yumurtlamaya göre test yaptım belki de çok erken daha bilmiyorum da
İnşallah canım Allah senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbi kaç gün bekle canım ya da testini tekrarla sabah ilk idrarınla, çift çizgi görürsen hemen kan testi ver inşallah her şey gönlünce olur
Adetten ne kadar sonra öğrendiniz hamile oldugunuzubende de vardı canım, herkeste farklı seyir ediyor pco, benim döngüm 33-35 arasıydı geç döllenme ile hamile kaldım. pco da gebelik imkansız değil sadece biraz zaman alıyor, içini ferah tut,
- 19 Mart 2022
- 460
- 1.030
- 43
Reglim 3 gün gecikmişti o zaman öğrendimAdetten ne kadar sonra öğrendiniz hamile oldugunuzu
- 19 Mart 2022
- 460
- 1.030
- 43
Amin canım benim çok sağolİnşallah canım Allah senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende gecikene kadar yapmama kararı aldım zaten gecikip öyle yapayım sabah ilk idrarlaReglim 3 gün gecikmişti o zaman öğrendim
- 19 Mart 2022
- 460
- 1.030
- 43
Aynen canım inşallah gebesindir paylasmayı unutma bizimleBende gecikene kadar yapmama kararı aldım zaten gecikip öyle yapayım sabah ilk idrarla
Paylaşırım tabi ki de umudumu kaybettim yine ama bakalımAynen canım inşallah gebesindir paylasmayı unutma bizimle
Benim de 8 gün geçti 4 kaset test yaptım birinde 30 dk içinde silik xizgi cikmisti dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı hakkımız da hayırlısı olsun canimReglim 3 gün gecikmişti o zaman öğrendim
Yaa hiç moralini bozma kuzum olacak elbette sabredemiyoruz isteBenim de 8 gün geçti 4 kaset test yaptım birinde 30 dk içinde silik xizgi cikmisti dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı hakkımız da hayırlısı olsun canim