• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik erken gebelik testi

Karacamyerli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
308
515
53
34
Adete 2 gün var bu testi öğlen yaptım. Erken gebelik testi. Mide bulantısı göğüs ağrısı ve vajina bölgesinde ince ince sızı gibi ağrılar mevcut. Sabah ilk idrar ile 5tllik testlerle bi baktım onda bundan daha silik çıktı yani telefondan bakınca belli olmuyordu ama ben gördüm bu yüzden öğlen de bu testi alıp yaptım. Sizce var mı? Bir kızım var ama onda yaptığım test adetim gecikmişti kan kırmızı çıkmıştı. Bu böyle çıkınca hem sevinmek istiyorum hem de regl olursam korkusu var.Telefonda ikinci çizgi soluk bi renk çıkıyor ama aslında silik bir pembe. İlk 5 dk içinde çıktı bu arada. Başına böyle gelip hamile olduğunu öğrenen var mı?
P_20200817_132428.jpg
P_20200817_195547.jpg

Eklentiler

• P_20200817_195547.jpg
    P_20200817_195547.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 119
Adete 2 gün var bu testi öğlen yaptım. Erken gebelik testi. Mide bulantısı göğüs ağrısı ve vajina bölgesinde ince ince sızı gibi ağrılar mevcut. Sabah ilk idrar ile 5tllik testlerle bi baktım onda bundan daha silik çıktı yani telefondan bakınca belli olmuyordu ama ben gördüm bu yüzden öğlen de bu testi alıp yaptım. Sizce var mı? Bir kızım var ama onda yaptığım test adetim gecikmişti kan kırmızı çıkmıştı. Bu böyle çıkınca hem sevinmek istiyorum hem de regl olursam korkusu var.Telefonda ikinci çizgi soluk bi renk çıkıyor ama aslında silik bir pembe. İlk 5 dk içinde çıktı bu arada. Başına böyle gelip hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 2676717 Eki Görüntüle 2676715
kan ver acile gifip bence kesin var

İnşallah.. 5 ay oldu deniyoruz geçen ay folik asit kullanmaya başladım eğer bu ay da testte birşey görmeseydim doktora gidecektim gerçi bu da silik olunca tam sevinemedim bile.. var demeniz umudum oluyor..
bende folikasit kullanıyorum ama 2 aydır bi faydasını göremedim ya ama sizde var bence benim 20 gün gecikti adetim erken gebelik testi yaptım dirwk tek çizgi çıktı olmasa silik çıkmazdı bence hiç

Adete 2 gün var bu testi öğlen yaptım. Erken gebelik testi. Mide bulantısı göğüs ağrısı ve vajina bölgesinde ince ince sızı gibi ağrılar mevcut. Sabah ilk idrar ile 5tllik testlerle bi baktım onda bundan daha silik çıktı yani telefondan bakınca belli olmuyordu ama ben gördüm bu yüzden öğlen de bu testi alıp yaptım. Sizce var mı? Bir kızım var ama onda yaptığım test adetim gecikmişti kan kırmızı çıkmıştı. Bu böyle çıkınca hem sevinmek istiyorum hem de regl olursam korkusu var.Telefonda ikinci çizgi soluk bi renk çıkıyor ama aslında silik bir pembe. İlk 5 dk içinde çıktı bu arada. Başına böyle gelip hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 2676717 Eki Görüntüle 2676715
ben varım canım hemde aynı testle aynı görüntüyle

ben varım canım hemde aynı testle aynı görüntüyle
Vallahi ne dönüyor içimde bilmiyorum. Bu sabah ilk idrarla yine aynı marka erken gebelik ve bir tane de normal testlerden yaptım ikisi de negatif çıktı. Bugün adet günümdü gelmedi ki hiç şaşmaz benim gününde gelir.. En sonunda kan verip ne oluyor bakıcam sinir oldum.. Var mı yok mu belli değil kimyasal mıydı diye düşünmekten başıma ağrı girdi..

kizlar merhaba. Adetime 2 gün kala bu şekilde silik cikti. Psjik olarak halisulasyon iim

Eklentiler

• 20200821_155729.jpg
    20200821_155729.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 126
cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Insalalh oyledir :) kani da adete 1 gun kala versem sonuc verir mi acaba?

Hamileyiiiiiiiiim :) adet 6 gün gecikti öyle baktım ama vücudumdaki değişimlerden anlamıştım erken gebelik testi bilmiş gerçekten.. hatta miratech mi ne o normal testte bilmiş önden. Sonradan yaptığım o iki test bozuktu herhalde ki çıkmadı.. biraz önce yaptım bu testi.

Eklentiler

• P_20200824_195813.jpg
    P_20200824_195813.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 103
Hamileyiiiiiiiiim :) adet 6 gün gecikti öyle baktım ama vücudumdaki değişimlerden anlamıştım erken gebelik testi bilmiş gerçekten.. hatta miratech mi ne o normal testte bilmiş önden. Sonradan yaptığım o iki test bozuktu herhalde ki çıkmadı.. biraz önce yaptım bu testi.
Tebrikler 🎊 🎉 hayırlı olsum sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊 :))

Back