Adet olursam deneyeceğimBen her gün 2 3 yaş incir yedim sabah aç karnına biraz da akşamları adet olunca başladım yemeye o ay güzel yumurtam gelişti bunu dene, manavlarda vardır hala bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olursam deneyeceğimBen her gün 2 3 yaş incir yedim sabah aç karnına biraz da akşamları adet olunca başladım yemeye o ay güzel yumurtam gelişti bunu dene, manavlarda vardır hala bence
İnşallah bebeğin tutunma ağrısıdırAllah inşallah sizede banada en kısa zamanda nasip eder böyle beklemek çok stresli hatta şuan bel ağrısı yaşıyorum belkide bende test yapmaya gerek kalmadan adet olacağım
İnşallah tek duam o şuanİnşallah bebeğin tutunma ağrısıdır
Ama normalmi acaba 18 gün gecikmeden sonra tutunma ağrısı yada geç döllenmemi olduİnşallah bebeğin tutunma ağrısıdır
Geç yumurtlamis olma durumun olabilir kaset test yapabilirsin ilk idrarla ordan anlarsın zatenAma normalmi acaba 18 gün gecikmeden sonra tutunma ağrısı yada geç döllenmemi oldu
Bugğn kaldı yarın ilk idrarla yapıcamGeç yumurtlamis olma durumun olabilir kaset test yapabilirsin ilk idrarla ordan anlarsın zaten
Evet kesin sonuç alırsın canımBugğn kaldı yarın ilk idrarla yapıcam
İnşallah canım olursa mutlaka ekleme yapacağım burayaEvet kesin sonuç alırsın canım
Evet yarın haber ver olur mu merak ediyorumİnşallah canım olursa mutlaka ekleme yapacağım buraya
Evet mutlaka vericemEvet yarın haber ver olur mu merak ediyorum
Malesef negatif test sonucu ama adet olmadımEvet yarın haber ver olur mu merak ediyorum
Hadi ya hayırlısı olsun vardır her işte bir hayırMalesef negatif test sonucu ama adet olmadım
Evet yarın haber ver olur m
AynenHadi ya hayırlısı olsun vardır her işte bir hayır
Bende farklı bir erken gebelik testi yaptım bende de çıktı da normal testlerde çıkmadı 20 gün gecikmem var gebelik olması imkansız heralde bendeMerhaba kızlar adetime 2 gün var artimed erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bu testle hamile olduğunu öğrenen var mı
İnşallah sizin vardırMerhaba kızlar adetime 2 gün var artimed erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bu testle hamile olduğunu öğrenen var mı
İyi dileğiniz için çok teşekkür ederim inşallah.İnşallah sizin vardır
Sağlıcakla büyütün inşallah allah hepimize nasip etsinbenim tüp bebek transferden sonra 6. gün pozitif çıktı testim ertesi gün ilk idrarla negatif.
şimdi 2 yaşında
Evet normalde 2 ay önce doktor tedavisine başladım pcos olduğunu öğrendim ve insülün direnci için ilaç ve yumurta geliştirici klomen verdi fakat bi işe yaramadı daha sonra normalde adetime düzene girdiğini sanıyordum geçen ay 29. Günde oldum ama bu ay yine böyle bir durum yaşadım şuan hiç bir ilaç kullanmıyorumİyi dileğiniz için çok teşekkür ederim inşallah.
Gecikmeniz çok fazla gerçekten kadın doğuma gözüktünüz mü yada ilaç falan kullandınız mı doğum kontrol vs onlarda yapabiliyor