Canım ya regl in den kaç gün önce yapmıştın bende aldım reglime daha 1 hafta var ama öncesinde bi denemek istiyorum :) bu arada hayırlı olsun inşallah kucagına almak nasip olur.
ilk testi reglden 6 gün önce yaptım silik bi çizgi çıktı çok net olmasada lli oluyodu
Ay süpermiş ya :) benimde hemen hemen 6 gün var ama ben 3 gün kala test yapayim diyorum, dua et inşallah hayırlısı olsun :)
Hyırlısı olsun inşallah :) canım bu arada kaç aydır istiyordun, biz daha bu ay istemeye başladık, cokda dikkat etmedim yumurtlama günü va diye, hatta korunmayı tamamen bırakmadık hala :)aminn canım ederim dua :) gün yaklaştıkca çizgi de netleşio bence de bi kaç gün daha bekle gebelik varsa çizgi belirgin çıkar
kızlar merhaba adet günüme 4-5 gün var dayanamadım test yaptım ama emin olamadım sizce hamilemiyim:18:? http://i.hizliresim.com/ep7k20.jpg
Hyırlısı olsun inşallah :) canım bu arada kaç aydır istiyordun, biz daha bu ay istemeye başladık, cokda dikkat etmedim yumurtlama günü va diye, hatta korunmayı tamamen bırakmadık hala :)
Eveeeet hadi canım hayırlı olsun aralık annelerine koooooş
tamam bende testin kendisiyle bizzat burda olucaminşallahhh o göbeğin kocamannn olur emi
kuzuuum hayırlı olsunnn:))) ayy çok sevindim hamilesin demekk:) 8 inde kan testi yaptırdım 215:))) pozitiff!!! ama eve geldim benden iki üç damla leke geldi yaaa( sevincimle kalamadım çok moralim bozuldu iki gündür yatıyorum nasıl olacak bilemiyorum:S
lekeyi görür görmez hemen progestan aldım dr da öyle söylemişti iki gündür kullanıyorum acaba o mu kesti diyorum?? direk yatışa geçtim zaten çok nadir kalkıp dolaşıyorum. siz kullanmış mıydınız progestan ya da öncesinde düşük yaşamış mıydınız?merhaba moralinizi bozmayın eger kanamanın devamı gelmiyorsa uzulup strese sokmayın kendınızı de bebişi de.benımde ilk hamıleliğimde olmuştu yerleşme kanaması ve o cok normal bebeğin sana iyice tutundu demek oluyor.genede agır fılan kaldırmadan dınlenın.hayırlısı olsun
kızlar merhaba adet günüme 4-5 gün var dayanamadım test yaptım ama emin olamadım sizce hamilemiyim:18:? http://i.hizliresim.com/ep7k20.jpg
kuzuuum hayırlı olsunnn:))) ayy çok sevindim hamilesin demekk:) 8 inde kan testi yaptırdım 215:))) pozitiff!!! ama eve geldim benden iki üç damla leke geldi yaaa( sevincimle kalamadım çok moralim bozuldu iki gündür yatıyorum nasıl olacak bilemiyorum:S
bir aksilik olmazsa tebrik ederim hamilesinadetin geçti mi bu arada?
Arkadaşlar benimde adetim geçikti en erken 24 gün de en geç 27 günde geliyor. Bugün 28. gün 3 gündür adet sancısı gibi sancım oluyor hah bugün gelir diyorum gelmiyor. Stres oldum iyice. Bugün test almayı düşünüyorum, ama yarın sabaha kadar hastalanırsam diye de korkuyorum. Ben de hamiş olmak istiyorum. Off ne stresliymiş bu iş yaa...Ümitlenmek de istemiyorum, ne yapacağımı bilemedim.
geçti canım 4 gün, ve en son dün yaptım 2 net bi çizgim çıktı
ooooy maşallah bak bu da benim ki benim de adet 2 gün geçti anaaam kader arkadaşı hamilesiyiz desene
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=700531&page=214
oooo senin çizgilerde net çok güzel ya evet aynen hamile kader arkadaşıyız :) insan şu 2 çizgiden nasıl mutlu oluyo demi şükürler olsun
evet ya benim çizgi çoşmuş durumda :) Evet Rabbimize şükürler olsun ikimizde kavuşalım bebişlerimize
sen doktora gittin mi? ben iki hafta sonra gideem diyorum neticede görünmüyor bebek henüz bir de zaten folik asitimi kullanıyorum bari gitmişken kalp atışını duyarım tabii nasipse duymak :) ay içim kıpır kıpır
bi de bıçak batması oluyor mu sende benim bu sabah başladı da
inş.geçen ay istedik birde çok kafama taktım oldu keskin diye hatta test bile yapmadım hiç ama kırmızı kartı gördüm, bu ay daha dikkat ettim 2 günde bir ama en çok hamile kalmanın en çok olduğu dönemlerde bebiş denedik ve testte yaptım bu aya nasipmiş ki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?