Silik Çizgii Bi Bakın Lütfen

şimdi hazırlanıp çıkıyorum evden 2 tane test alacağım birini bir kaç saat sonra (net sonuç olmaz biliyorum ama sabırsızlık işte) birini de sabah yapmayı düşünüyorum...Foslama ihtimalim yüksek ama olsun be heyecan oluyor :)

benimde başta silik çıktı sonraki testlerde netleşti, illa ilk teste net çıkacak diye bişi yokki heyecan güzeldirr bakalım ne çıkacakkk

benimde başta silik çıktı sonraki testlerde netleşti, illa ilk teste net çıkacak diye bişi yokki heyecan güzeldirr bakalım ne çıkacakkk

Kızlar testi yaptım iki çizgide belirgin hamileyim, sonra resmini eklerim. Şimdi bir koşu sağlık ocağına gidiyorum....Alllahhımm Çok heycanlıyım...

Canım al bi tane kurtul

Kızlar testi yaptım iki çizgide belirgin hamileyim, sonra resmini eklerim. Şimdi bir koşu sağlık ocağına gidiyorum....Alllahhımm Çok heycanlıyım...

ayyy canım benim yaa heyecanını yesinler heberleri gelince ilett

tahlil sonuçunu yarın 2 de alacağım...İlginize teşekkür ederim kızlar

Eklentiler

• $20140410_120317.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 48
Papatya sanırım çok yakın zamanda evlenmişiz.25 Ağustos benim ve bebek girişimleri de aynı takipteyim seni. Yarın haber veririm.

evet o kadar yakın ki aynı gün evlenmişiz bende 25 ağustos tamam canım heberler sendee

Ben herhangi bisi kullanmadim oyle yatmadim da sadece agir kaldirmamaya ayakta kalmamaya biraz dikkat ettim.daha once dusugum olmamisti. Ben kan tesyi yaptirmistim o sabah degerim iyi cikmisti yukselmisti.aksam olduğunda 2-3 damla kan vardi camasirimda.dr umu aradim devami gelirse ara gelmezse yerleşme kanamasidir dedi.nitekim devamida gelmedi ve kizim suanda 2 yasinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…