Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba adet günüme 4-5 gün var dayanamadım test yaptım ama emin olamadım sizce hamilemiyim:18:? http://i.hizliresim.com/ep7k20.jpg
içini ferah tut inşallah silik milik bi çizgi var sonuçta :) Allah hakkında hayırlısını versin inşallah
Benim de böyle silikti şimdi ikizlerimi bekliyorum, inşallah senin de gönlüne göre olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok özür dileyerek bişi sormak istiyorum sana bi hamile olarak. bu 2 gündür idrarımın rengi de koyulaştı gebelik belirtisi olabilir mi acaba?
Bilmem yani bazen kokusunda değişiklik olabilir ama rengine dikkat etmedim, kusura bakma cvp veremedim Allah yardımcın oldun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kokuda da var sanki değişiklik en iyisi beklemek , amin teşekkür ederimm
canm hıc acele etme derım bende cok ıstıorum ama 9 aydr hıc kornmadık testler abuk subk regl 2 gun gectı kan testı yaptırdım gebelil yok dedıler tam bı hayal kırıklıgı kı haala da regl gelmedı bende kan testinde yanılma payı olabılırmı onu beklıyrm pazrtsıye kadr gelmzse dr yolu gözükücek
bu arada ıdrar testım once pozıtıf cıktı sonra tek e düştü dr gıt muayne ol ultrason en belırlısı bence
bugünki testim daha belirgin http://i.hizliresim.com/6R7Vvl.jpg
canım tebrikler hamilesinn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
test baya belirginleşmiş bence en kısa zamanda kan tahlili yaptır ve katlanmasını takip ettir bunlar çok önemli Allah korusun dış gebelik kimyasal gebelik vs. ilk haftalar çok sıkı takip ediyo doktorlar sağlıcakla gelsin kuzucuğun güzel haberlerini yaz mutlaka keseyi gördüğünde,kalp atışını duyduğundaa
aminnn çoook teşekkür ederim güzel düşüncelerin için inşallah bi olsun bunlar yazarım hepsini :) sana da sağlıklı doğumlar nasip etsin allahımm
benimde böyle çıkmıştı aynen :) hamilesindir canımm %90 2-3 gün sonra tekrarla testi daha net sonuç alırsın sonrasında da hemen bi doktor kontrolüne git hayırlısı olsuun
aynen bende öyle düşünüyorum canım yaa teşekkür ederim, birde dünden doğru ara ara kasıklarıma 5-10 aniyelik ağrı gelip gidiyo bebişden mi acaba
ah canım tebrik ederim şimdiden inş hamilesindir:) ben de aynı durumdayım dün gece çok hafif bu sabah da bunun gibi biraz daha belirgin aynı silik çizgiyi gördüm ama reglime 3 gün var... hem heyecan hem endişe içim dışıma çıktı düşünmekten çok iyi anlıyorum seni yani:) üstelik bir yıl önce bir düşük yaptım ve o zaman bu zamandır olmadı çok istiyorum anlayacağın:)
kızlar merhaba adet günüme 4-5 gün var dayanamadım test yaptım ama emin olamadım sizce hamilemiyim:18:? http://i.hizliresim.com/ep7k20.jpg
canım,canım,canımm öncelikle geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın.söylediklerine katılıyorum inşallah hamileyizdirr ne garip ve güzel bi duygu ki her an onu düşünüyo insan, umarım bizimledirlerrr
benimde 1 hafta önce testlerde çıkmaya başladı. hayırlı olsun sana da. Allah tamamına erdirir inşallah.