• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik Çizgii Bi Bakın Lütfen

korkma hasta olursan da sonu değil ya bi dahaki ay ne güne duruyo :40: olumlu ol canımm benimde hala kasıklarımda ra ara ağrı oluyo ama hastalanmadım 4 gün de geçti, testimde çok net çizgiler düşünmektense test al yap derim ama testin yanlı çıkma ihtimalini de göze alırsan :16:

şimdi hazırlanıp çıkıyorum evden 2 tane test alacağım birini bir kaç saat sonra (net sonuç olmaz biliyorum ama sabırsızlık işte) birini de sabah yapmayı düşünüyorum...Foslama ihtimalim yüksek ama olsun be heyecan oluyor :)

şimdi hazırlanıp çıkıyorum evden 2 tane test alacağım birini bir kaç saat sonra (net sonuç olmaz biliyorum ama sabırsızlık işte) birini de sabah yapmayı düşünüyorum...Foslama ihtimalim yüksek ama olsun be heyecan oluyor :)

benimde başta silik çıktı sonraki testlerde netleşti, illa ilk teste net çıkacak diye bişi yokki :1: heyecan güzeldirr bakalım ne çıkacakkk :40:

benimde başta silik çıktı sonraki testlerde netleşti, illa ilk teste net çıkacak diye bişi yokki :1: heyecan güzeldirr bakalım ne çıkacakkk :40:

Kızlar testi yaptım iki çizgide belirgin hamileyim, sonra resmini eklerim. Şimdi bir koşu sağlık ocağına gidiyorum....Alllahhımm Çok heycanlıyım...

Arkadaşlar benimde adetim geçikti en erken 24 gün de en geç 27 günde geliyor. Bugün 28. gün 3 gündür adet sancısı gibi sancım oluyor hah bugün gelir diyorum gelmiyor. Stres oldum iyice. Bugün test almayı düşünüyorum, ama yarın sabaha kadar hastalanırsam diye de korkuyorum. Ben de hamiş olmak istiyorum. Off ne stresliymiş bu iş yaa...Ümitlenmek de istemiyorum, ne yapacağımı bilemedim. :43::43::43::52::52::52:

Canım al bi tane kurtul :49:

tahlil sonuçunu yarın 2 de alacağım...İlginize teşekkür ederim kızlar

Eklentiler

• $20140410_120317.jpg
    $20140410_120317.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 48
lekeyi görür görmez hemen progestan aldım dr da öyle söylemişti iki gündür kullanıyorum acaba o mu kesti diyorum?? direk yatışa geçtim zaten çok nadir kalkıp dolaşıyorum. siz kullanmış mıydınız progestan ya da öncesinde düşük yaşamış mıydınız?

Ben herhangi bisi kullanmadim oyle yatmadim da sadece agir kaldirmamaya ayakta kalmamaya biraz dikkat ettim.daha once dusugum olmamisti. Ben kan tesyi yaptirmistim o sabah degerim iyi cikmisti yukselmisti.aksam olduğunda 2-3 damla kan vardi camasirimda.dr umu aradim devami gelirse ara gelmezse yerleşme kanamasidir dedi.nitekim devamida gelmedi ve kizim suanda 2 yasinda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back