çook teşekkür ederim tatlım isterim ki kimse yaşamasın öyle üzücü durumları... ağzından bal damlıyo yaaainşallah öyledir... tüm isteyenlerin dualarını kabul etsin rabbim... 2 gün sonra tekrar test yapıcam kendime kural koydum düşünmek istemiyorum takıldım kaldım çünkü:) hamile değilsem bile kolay toparlayım en azından maksat yoksa çok zor oluyo sonrası:)
aminnnnnaynen bende her ihtimale karşı kesinleşmeden kesinmiş gibi düşünemiyorum birde o kadar kafaya takmamak lazım ama aklına gelio ister istemez,1-2 güne test yapcam artık koyu 2 çizgi olsun daa
aynen oyalanacak bi şeyler bulmak lazım iki güne üstelik kan testi yaptırmam için bana en yakın hastane 45 dk üşeniyorum valla ya...üstelik yollar da çok fena hamile olsan bile düşük riskin %90 bu yollarda tecrübeyle sabit.. kesinleşsin öyle gidicem az daha sabır:))
ayyy güldürdün beni valaabana kalsa hemen giderimde eşim illa kesinleşsin diye bekletiyo beni,benimde işime geliyo ne olur ne olmaz diye, testin sonucunu yaz merak ederim ben
bizde de tam tersi eşim çatlıyo meraktan ben bekletiyorum. 10 aydır aynı şüpheyi taşımaktan psikolojim bozuldu artık bi de üstüne hayal kırıklığıı... neyse varsa elbet o göbek büyüyecek di mi:)) şaka bi yana haber veririm test sonucunu:)
tamam bende testin kendisiyle bizzat burda olucaminşallahhh o göbeğin kocamannn olur emi
Ayyy inşallah başka zaman söylesen bozulur um ama simdi kulağa cok hos geliyo:))) testinle birlikte bekliyorum hayatım... Bol bol dua edicem hadi bakalım hayırlısı
Kızlarrr 1 saat önce yaptımmm ve yine o ikinci çizgiii
tebrik ederim canım sen sanırım bunu defalarca gördün.. bende aynı şekilde bugün yaptım böyle bişey çıktı yarın doktora gideceğim bakalım...
bu dördüncü testim dördü de böyle ama bu daha net, seninki de bayağı belli oluyo inş. bebiş vardır, hakkımızda hayırlısı
inşallah canım benim inşallah inşallah meleklerimiz geliyodur...
tebrik ederim cnmmmm sağlıcakla al kucağına inş.
tebrik ederim allah analı babalı büyütsün tatlım
Canım meraba kaç gün gecikince test yaptın
canım ben reglimden önce yaptım silik çizgi çıkıodu hep bu en sonuncuyu 3 gün geçince yaptım böyle net çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?