Silik çizgi

nermin 5334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
10
1
32
Arkadaşlar normalde 7-8 kasım gibi adet olmam gerekiyordu günü gününe olurum sekmz ama bu ay gecikti idrar testi yaptım silik çizgi var kimyasal gebelik olur mu ya da gec döllenme sadece sarı akıntı var birde cok cok az kasık agrılarım oluyor 3 4 gün gecti ama cizgi silik daha önce böyle bir sey yasayan varmıdır hatta görülsün diye test kasetini açtım ben mi evham yapıyoruö

Eklentiler

• 6EF83B89-759F-488F-83AE-932C5DAF983F.jpeg
    6EF83B89-759F-488F-83AE-932C5DAF983F.jpeg
    161,1 KB · Görüntüleme: 74
  • D81A829E-555D-4230-BBB6-BC82DE40FA28.jpeg
    D81A829E-555D-4230-BBB6-BC82DE40FA28.jpeg
    208,3 KB · Görüntüleme: 53
  • BC302E5C-609B-4603-9D04-9BFEF416729F.jpeg
    BC302E5C-609B-4603-9D04-9BFEF416729F.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 73
Peki öncesinde yaptığınızda silik miydi çizgi
Ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım ikisinde de çizgiler hep silik çıktı . Bu üçüncü oluyor şükür bu sefer tuttu adetten 10 gün sonrayı bekledim halâ adet olmayınca test yaptım ve ilk testte kıpkırmızı çıktı ertesi gün yine test aldım acaba doğru mu diye onda da ilk testteki gibi kıpkırmızı çıktı

Ben iki kez kimyasal gebelik yaşadım ikisinde de çizgiler hep silik çıktı . Bu üçüncü oluyor şükür bu sefer tuttu adetten 10 gün sonrayı bekledim halâ adet olmayınca test yaptım ve ilk testte kıpkırmızı çıktı ertesi gün yine test aldım acaba doğru mu diye onda da ilk testteki gibi kıpkırmızı çıktı
Evet silil cızgı cok skıntılı ama belki de gec döllenmedir carsamba günüme randevu aldım adet görmezsem gidip test verecegım sanırım o zamana kadr kimyasalsa adet görürürm

Merhaba burda yeniyim, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve kanamayla beta sıfırlandı bu ayda yumurtlama tabi ki yaparak ilerledim ve belirtiler üzerine reglime 2 gün varken kontrole gittim ve alttan muane ile bi kaç güne reglin başlar dedi ama ben olmadım henüz ve şuan test yaptım ve bu şekilde cıktı sizce ne yapmalıyım

Eklentiler

• IMG_2070.jpeg
    IMG_2070.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba burda yeniyim, geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve kanamayla beta sıfırlandı bu ayda yumurtlama tabi ki yaparak ilerledim ve belirtiler üzerine reglime 2 gün varken kontrole gittim ve alttan muane ile bi kaç güne reglin başlar dedi ama ben olmadım henüz ve şuan test yaptım ve bu şekilde cıktı sizce ne yapmalıyım
Kan ver teste göre pozitif kuzum

Arkadaşlar normalde 7-8 kasım gibi adet olmam gerekiyordu günü gününe olurum sekmz ama bu ay gecikti idrar testi yaptım silik çizgi var kimyasal gebelik olur mu ya da gec döllenme sadece sarı akıntı var birde cok cok az kasık agrılarım oluyor 3 4 gün gecti ama cizgi silik daha önce böyle bir sey yasayan varmıdır hatta görülsün diye test kasetini açtım ben mi evham yapıyoruö
Merhaba göğüs ağrınız var mı acabaerken belirtiler arasında üst bezlerinde falan

Hayırlı olsun canım inşallah :)

Doktorlar maalesef hep kötüsünden bahsediyor bende sizlerden destek almak istedim çok teşekkür ederim :)
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Hiç olumsuz düşünmeyin belkide bebişiniz sizinledir. Ama bir doktora bağımlı kalmayın. Özelde beta verin bakalım sonuç ne oluyor:)

X