Çok sevindim senin adına ama benim yokmuş maalesef kan sonuclarina gore..
Deneyeyim onuda bakalim nolacak sağol canimOlsun dene yinede yumurtlama testieri var adet gününden 1 gün sonra test bozitif olana kadar dene yumurtlama günü buluyorsun
hayıeDeneyeyim onuda bakalim nolacak sağol canim
hayırlı olsun…Deneyeyim onuda bakalim nolacak sağol canim
Merhaba benim testimede bakar mısınızArkadaşlar bugün adet gecikmemin 6. Günü 1. Günü test yaptım sonradan kuruma çizgisi oluştu 2. Günü kan testi verdim birsey çıkmadı bugün 6. Gün hala adet olmadım erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kafam baya karıştı hamilelik olsaydı kan verdiğim zaman da çıkmaz mıydı bu silik çizgi ne oluyor şimdi
Hayır iki gün var henüz adetimeÇizgi gözüküyor adetiniz gecikti mi
İnşallah yarın sabah tekrar yapsam belirginleşir mi acaba yoksa adet günümü yapmaliyim bu testlerde yalancı çizgi cikarmi acabaAdet zamanı tekrar edin bence testi bakalım ne çıkacakinsalah olumlu sonuç alirsiniz
Kaset testler genelde yaniltmaz diyorlar ama yinede deneyip anlarsınız ancakİnşallah yarın sabah tekrar yapsam belirginleşir mi acaba yoksa adet günümü yapmaliyim bu testlerde yalancı çizgi cikarmi acaba
İnşallah vardır dua edin cuma günü de kan testi vermeyi düşünüyorumVar duruyor inşallah öyledir yazarsınız buraya da kan testi de verebilirseniz verin bence
Amin inşallahRabbim gönlünüze göre versin inşallah isteyen herkese nasip etsin
Bence tekrar kan testi verin inşallah vardırEki Görüntüle 3491420 benim de bu şekilde kuruma çizgisi mi acaba adetim 7 gün geçikti 3. Gün hcg kan verdim 1.20 çıkmıştı şuan 7.gün gecikmede tekrar test yaptığımda da silik