- 1 Eylül 2023
- 1.790
- 490
- 26
Bı daha test yapın iki testte de aynı çıkarsa farklı iki marka yanı vardır gebelikEvet oldu 3-4 gün
Doğru daha önceden daha belirgini yaşadım ama negatif çıktı kandaSilik bir çizgi var ama adete kaç gün kala yapıldı ne zaman yaptınız yada bunu bilmek daha önemli test yapılmasında bazen testler yanlış sonuç verebilir ne yazikki bende yaşadım böyle pozitif görüp aynı gün kan verjp negatifi
Tekrar test yapsaydiniz keşkeHayır adet olmadım gecikmenin 11. Günü yarın kadın doktoruna görüneceğim
Kaset test yaptım bisey gözükmediTekrar test yapsaydiniz keşkeinşallah bebek vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Malesef öyle oluyor ama farklı testte deneyebilirsiniz aynı çıkarsa gene vardır benceDoğru daha önceden daha belirgini yaşadım ama negatif çıktı kanda
Teşekkür ederim inşallah vardır dua edin lütfenBı daha test yapın iki testte de aynı çıkarsa farklı iki marka yanı vardır gebelik
Hadi yaKaset test yaptım bisey gözükmedi
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinTeşekkür ederim inşallah vardır dua edin lütfen
Evet benim 1 oğlum var 3. Buçuk yaşında hamilelik planı yapmamıştık bir defa tek korunmasız oldu oda yumurtlama dönemini geçmişti tahminimce ama bu kadar gecikme kafamı karıştırdı bakalım ne olacakHadi yaolsun bı gidin bakalım doktora ne dicek
Evet gidip öğrenin en azından çocuğunuz var bende bir tane olsun diye uğraşıyorum ama henüz yokEvet benim 1 oğlum var 3. Buçuk yaşında hamilelik planı yapmamıştık bir defa tek korunmasız oldu oda yumurtlama dönemini geçmişti tahminimce ama bu kadar gecikme kafamı karıştırdı bakalım ne olacak
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah tez zamanda hamilelik haberini alirsinizEvet gidip öğrenin en azından çocuğunuz var bende bir tane olsun diye uğraşıyorum ama henüz yok
İnşallah aminnRabbim gönlünüze göre versin inşallah tez zamanda hamilelik haberini alirsiniz
Bence var silik duruyor tekrar et ve kan vermelisinEki Görüntüle 3487485
Rica etsem yorumlar mısınız gebelik varmıdır bel ağrım bacak ağrım hafif kasık ağrılarım var
Evet hamilesinKizlar merhaba adetime 2 gün var. Dün öylesine yaptım böyle bir cizgi çıktı telefondakinden daha net aslında. Birsey olabilir mi acaba? Erken gebelik testide değil üstelik.
Benim fikrimceEvet hamilesin
Sonucunuz ne olduEki Görüntüle 3487485
Rica etsem yorumlar mısınız gebelik varmıdır bel ağrım bacak ağrım hafif kasık ağrılarım var
Ciddimi ya olabilir mi baska testi yapamadim cesaretim yok boş yere umutlanmak istemiyorumEvet hamilesin
İnşallah oyledirrrrBenim fikrimce