- 1 Eylül 2023
- 1.789
- 490
- 26
Bu teste göre hamilelik var gözüküyor canım, markası ne çizgi kaç dk da çıktı bir de bence bir tesr ile daha yap , her türlü çıkıyor varsa zaten saatin önemi yokKizlar merhaba adetime 2 gün var. Dün öylesine yaptım böyle bir cizgi çıktı telefondakinden daha net aslında. Birsey olabilir mi acaba? Erken gebelik testide değil üstelik.
Ben testi yaptım ilk cizgi belirginlesince 3 4 dk sonra bıraktım evden çıktım. İşten geldiğimde (5 saat sonra) bunu gördüm. Once kuruma çizgisi sandım ama aynı testi gecen ay yaptığımda kuruma çizgisi bile yoktu. Predictor olmasi lazim testin ama erken gebelik testi değil ucuz olanlardan. Bu arada yüklediğim resimden daha net canlı haliBu teste göre hamilelik var gözüküyor canım, markası ne çizgi kaç dk da çıktı bir de bence bir tesr ile daha yap , her türlü çıkıyor varsa zaten saatin önemi yok
Doğrudur durdukça ds belirginlesmis olabilir inşallah vardır canım bir tane daha yapsana , bide adet günün mu ne kadar var ki adete yadaBen testi yaptım ilk cizgi belirginlesince 3 4 dk sonra bıraktım evden çıktım. İşten geldiğimde (5 saat sonra) bunu gördüm. Once kuruma çizgisi sandım ama aynı testi gecen ay yaptığımda kuruma çizgisi bile yoktu. Predictor olmasi lazim testin ama erken gebelik testi değil ucuz olanlardan. Bu arada yüklediğim resimden daha net canlı hali
Ben testi yaptım ilk cizgi belirginlesince 3 4 dk sonra bıraktım evden çıktım. İşten geldiğimde (5 saat sonra) bunu gördüm. Once kuruma çizgisi sandım ama aynı testi gecen ay yaptığımda kuruma çizgisi bile yoktu. Predictor olmasi lazim testin ama erken gebelik testi değil ucuz olanlardan. Bu arada yüklediğim resimden daha
Testi yaptığımda adete 2 gün vardi. Bugun olmam gerekiyodu olmadı. Ara ara adet olacakmış gibi ağrı oluyor geçiyor. Birde sağ kasigimda ve yumurtaligima doğru ağrı oluyor. Onun dışında hiçbir belirti yok.Doğrudur durdukça ds belirginlesmis olabilir inşallah vardır canım bir tane daha yapsana , bide adet günün mu ne kadar var ki adete yada
Ee yapsana o zaman hemen bı test 2 gün önce çıktıysa şuan kesin cikarrr hadi yappp varsaaTesti yaptığımda adete 2 gün vardi. Bugun olmam gerekiyodu olmadı. Ara ara adet olacakmış gibi ağrı oluyor geçiyor. Birde sağ kasigimda ve yumurtaligima doğru ağrı oluyor. Onun dışında hiçbir belirti yok.
Yok maalesef yarın alayım yapayim yada direkt kan vereyimEe yapsana o zaman hemen bı test 2 gün önce çıktıysa şuan kesin cikarrr hadi yappp varsaa
İkisi de olur bende heyecanlandım şimdi hayırlısı olsun mutlaka buraya da belirt olur muYok maalesef yarın alayım yapayim yada direkt kan vereyim
Evet sonucu yazarim. Dua et olur mu 7 yıldır bekliyorum dusukler dis gebelikler neler yaşadım.. inşallah vardır ve sağlıkla kucaklarim..İkisi de olur bende heyecanlandım şimdi hayırlısı olsun mutlaka buraya da belirt olur mu
İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsın bizde 4 yıldır bekliyoruz,iyi düşün iyi şeyler olsun canımEvet sonucu yazarim. Dua et olur mu 7 yıldır bekliyorum dusukler dis gebelikler neler yaşadım.. inşallah vardır ve sağlıkla kucaklarim..
İnşallah hamilesinizdirEvet sonucu yazarim. Dua et olur mu 7 yıldır bekliyorum dusukler dis gebelikler neler yaşadım.. inşallah vardır ve sağlıkla kucaklarim..
Kan verdin miİnşallah oyledirrrr
Bence kan ver her şekilde yuzleşiceksin bilmiyorum söylemesi kolay benimde gebeliğim boş gebelik olmuştu 4 Ekim'de adet olmam gerekiyordu sonra test yaptık erken gebelik testi silik çıktı birgün sonra tekrarladım silik olan belirginleşmeye başladı bende 7 Ekim'de ben kan verdim 8 Ekim'de pozitif olduğunu öğrendim sağlık ocağından sonra beta hcg benim 420,4 çıktı sağlık ocağı çağırdı pazartesiye gel dedi yükselmesine bakacağız bakalım rabbim isteyenin gönlüne göre versinCiddimi ya olabilir mi baska testi yapamadim cesaretim yok boş yere umutlanmak istemiyorum
Bence kan ver her şekilde yuzleşiceksin bilmiyorum söylemesi kolay benimde gebeliğim boş gebelik olmuştu 4 Ekim'de adet olmam gerekiyordu sonra test yaptık erken gebelik testi silik çıktı birgün sonra tekrarladım silik olan belirginleşmeye başladı bende 7 Ekim'de ben kan verdim 8 Ekim'de pozitif olduğunu öğrendim sağlık ocağından sonra beta hcg benim 420,4 çıktı sağlık ocağı çağırdı pazartesiye gel dedi yükselmesine bakacağız bakalım rabbim isteyenin gönlüne göre versin
Benimde böyle çıktı yeni yaptım ortada bı çizgi çıktı şimdi gectide bozuk müdür test aceba yoksa negatif mıdır bilemedim offBugün yaptığın silik çizgi 10 dk içinde çıktıysa yarın kan ver geç döllenme olabilir
Merhaba yaptınız mı bidaha testEvet sonucu yazarim. Dua et olur mu 7 yıldır bekliyorum dusukler dis gebelikler neler yaşadım.. inşallah vardır ve sağlıkla kucaklarim..
Kan testi verdim negatif maalesef olmadiMerhaba yaptınız mı bidaha test
Çok sevindim senin adına ama benim yokmuş maalesef kan sonuclarina gore..Bence kan ver her şekilde yuzleşiceksin bilmiyorum söylemesi kolay benimde gebeliğim boş gebelik olmuştu 4 Ekim'de adet olmam gerekiyordu sonra test yaptık erken gebelik testi silik çıktı birgün sonra tekrarladım silik olan belirginleşmeye başladı bende 7 Ekim'de ben kan verdim 8 Ekim'de pozitif olduğunu öğrendim sağlık ocağından sonra beta hcg benim 420,4 çıktı sağlık ocağı çağırdı pazartesiye gel dedi yükselmesine bakacağız bakalım rabbim isteyenin gönlüne göre versin
Olsun dene yinede yumurtlama testieri var adet gününden 1 gün sonra test bozitif olana kadar dene yumurtlama günü buluyorsunÇok sevindim senin adına ama benim yokmuş maalesef kan sonuclarina gore..
Hayırlısı olsun uzulmeyinKan testi verdim negatif maalesef olmadi