Evet canım tebrik ederimKızlar adetime 2 gün var test yaptım silik çizgi çıktı hamilemiyim sizce
Teşekkür ederim canım 2dk sonra çıktı ama pozitifmidir yine de boşuna heveslenmiyim diye kendimle savaşıyorumEvet canım tebrik ederim
Ya çok teşekkür ederim yarın gidip kan vereceğim hayırlısı artıkHayırlı olsun canım var tabi kan ver en kısa sürede
Teşekkür ederim umarım dediğin gibidirhayırlı olsun var tabiii
EVETKızlar adetime 2 gün var test yaptım silik çizgi çıktı hamilemiyim sizce
Heleki erken gebelik testi degil, hic korkmaKızlar adetime 2 gün var test yaptım silik çizgi çıktı hamilemiyim sizce
Hamilesin canim darisi basima insallahhKızlar adetime 2 gün var test yaptım silik çizgi çıktı hamilemiyim sizce
En kısa zamanda darısı başına inşallahHamilesin canim darisi basima insallahh
Umarım öyledir canımHeleki erken gebelik testi degil, hic korkma
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınhepimiz birbirimize dua edelim.
Merhaba kızlar başlığı gördüm yazmak istedim. İnşallah hamiş olmak isteyen herkesin bebişi olur.Benimde Her ay düzenli Döngüm Reglden 1gün önce Kasım 8inde çok az 2 gün sürdü lekeli yerleşme kanaması mı acaba diye şüphelendim 4gün sürer herzaman. 16kasım kaset tipi test yaptım pembe silik çıktı 22kasımda akşam yaptım testi negatif tertemiz. dün sabah yaptım silik gölge beyaz. Sizce olabilirmi ilk pembe silik test ümitlendiriyor beni hala.Bu testler nekadar gerçek?
Bende 4 gün kala böyle çıktı bugün kan verdim hamileymişim darısı başınaKızlar Sizce Bu pozitif sayılırmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?