Çok çok silik çizgi hamilelik belirtisi mi

Mutlaka bu teste devam edin çünkü gerçekten üzülmenize hiç istemiyorum kimler konu açtıysa anladığım konuysa mutlaka yazıyorum bu markayı yazıyorum bununla alakalı konu actım üzülmenize istemiyorum o kadar hevesle bekliyoruz ki sonra bir bakıyoruz yalancı bir pozitif hayal kırıklığı onun kırgınlığı ayrı sonra gerçekten hormonlarınızı etkiliyor strese giriyoruz bu sefer diyoruz ki işte olmuyor olacağı varsa da ne oluyor psikolojimiz etkileniyor o yüzden üzülmenize asla istemiyorum güzel haberlerinizi görmek istiyorum kim isterse Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah benim duam da kabul olur bak kızlar ben burada birkaç kişiye böyle dua ettim sonra hemen geldiler hamileyim diye duan kabul oldu diye çünkü onlara da bu şekilde öneri yaptım gerçekten de etkisini gördüler sizin de görmenizi istiyorum🙏❤️
Canimm çok teşekkür ederim o kadar temiz kalplisin ki ettiğin dualar kabul oluyo umarım bende gelip sana teşekkür ederim hamile olursam 🤗 Bende katılıyorum sana artık her gördüğümde uyaracagim çünkü 10 saat sonra mutlaka kuruma çizgisi çıkarıyor. Allah gönlüne göre versin kuzum tekrar teşekkür ederimmmm 💐

Canimm çok teşekkür ederim o kadar temiz kalplisin ki ettiğin dualar kabul oluyo umarım bende gelip sana teşekkür ederim hamile olursam 🤗 Bende katılıyorum sana artık her gördüğümde uyaracagim çünkü 10 saat sonra mutlaka kuruma çizgisi çıkarıyor. Allah gönlüne göre versin kuzum tekrar teşekkür ederimmmm 💐
Rica ederim kuzum benim güzel haberlerini bekliyor olacağım eğer haber alırsan burayı da yazmanı isterim bizde sevınelım 🙏❤️

Kızlar bende testi tekrarladım maalesef yokmuş
IMG_0724.jpeg

Bunda daha net gözüküyor sanki bilemedim ne garip şeyler bunlar

Eklentiler

• IMG_7725.jpeg
    IMG_7725.jpeg
    189,5 KB · Görüntüleme: 18
Çok test yaptım hep tek çizgi çıkmıştı. Sonradan da çok bağiktığım olmuştu. İlk defa böyle bir şey denk geldi kafamda karıştı. Bakalım bugün bir tane daha yapacağım kısmet 🙏🏻

X