• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

Merhaba kızlar başlığı gördüm yazmak istedim. İnşallah hamiş olmak isteyen herkesin bebişi olur.🙏Benimde Her ay düzenli Döngüm Reglden 1gün önce Kasım 8inde çok az 2 gün sürdü lekeli yerleşme kanaması mı acaba diye şüphelendim 4gün sürer herzaman. 16kasım kaset tipi test yaptım pembe silik çıktı 22kasımda akşam yaptım testi negatif tertemiz. dün sabah yaptım silik gölge beyaz. Sizce olabilirmi ilk pembe silik test ümitlendiriyor beni hala.Bu testler nekadar gerçek?

Kızlar Sizce Bu pozitif sayılırmı? 🙄

Eklentiler

• IMG_20201116_103141.webp
    IMG_20201116_103141.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba kızlar başlığı gördüm yazmak istedim. İnşallah hamiş olmak isteyen herkesin bebişi olur.🙏Benimde Her ay düzenli Döngüm Reglden 1gün önce Kasım 8inde çok az 2 gün sürdü lekeli yerleşme kanaması mı acaba diye şüphelendim 4gün sürer herzaman. 16kasım kaset tipi test yaptım pembe silik çıktı 22kasımda akşam yaptım testi negatif tertemiz. dün sabah yaptım silik gölge beyaz. Sizce olabilirmi ilk pembe silik test ümitlendiriyor beni hala.Bu testler nekadar gerçek?
Kızlar Sizce Bu pozitif sayılırmı? 🙄
Bende 4 gün kala böyle çıktı bugün kan verdim hamileymişim darısı başına

Ayy çok sevindim 🎆işte bu güzel bir haber☺️ darısı birgün benim ve tüm isteyenlerin başına🙏Bende bugün kan verdim. Doktor yoktu sonuç elime geldi ama anlamadım galiba negatif😔 0.1 - 5.3 ne oluyorsa anlamadım

Back