Silik çizgi

Peki bu belirtileri ilkkez ve bu şekilde yasamam normalmi
Eğer erken yumurtlama yaşadıysanız belkide dediğiniz gibi tutunma olmaya başlamıştır fakat bunun için net sonuç 10 gün sonra alırsınız. İdrara geçme çünkü en son gerçekleşiyor. Umarım gönlünüzden geçen olur

Peki kuruma seyi dediniz ya ben sadece bu ikisinde yasadım bunu aynı markaydı daha öncekilerde ertesi güne kadar bekletmis tek çizgiydi bunda neden böle olmus olabilir

Kafamı karıstıran daha önce yaptığımda olmuyodu böle kuruma olayı o kafamı karıstırdı

Erken döllenme olmuş diyebiliriz o zaman çünkü adete 14 gün varken normalde çıkması pek mümkün değil, sen en iyisi adetine 1 hafta varken tekrar test ett. bence en doğru test adetin geçtikten sonraki test. ama sabredilemiyor biliyorum. hakkında hayırlısı olsun.

Çok tesekür ederim olmasını isteyince böle oluyor herseye acabamı diyo insan☺

1ve2 oncomed 1 er gün arayla 3numara aksam Dr prüfer diye bisey 4 saat tutup aksam yaptım en sonki bebetime bu sabah onda çıkmadı

Banada bir bakar mısınız bu ay çok az adet gördüm günlük ped kadar spiralde var malum hastaneye zor gidiliyor bulunduğum yerde hastaneye 20 km cavaplarsaniz sevinirim

Eklentiler

• IMG_20200408_164343.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20200408_164410.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 43
1ve2 oncomed 1 er gün arayla 3numara aksam Dr prüfer diye bisey 4 saat tutup aksam yaptım en sonki bebetime bu sabah onda çıkmadıEki Görüntüle 2587923
Ben bu hamilelik testlerinin yumurtlama zamanı çok silik çıkardığını düşünüyorum ya da 1 saat sonra falan silik çizgi. Bi kere benim başımada geldi yumurtlama zamanı test yapmıştım gittikçe silikleşen bi çizgi çıkmıştı. Bi kerede adetime 8 gün varken yapmıştım 1 saat sonra çizgi çıktı ve o testten 15 gün sonra adet olmuştum. Çatlama iğnesinin içinde hcg oluyo demekki yumurtanın çatlaması için hcg lazım belki de vücut yumurtayı çatlatırken de çok az bi miktar salgılıyodur? Tabii bu benim düşüncem.
Sonuç noldu o ay merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…