Silik çizgi

Star123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
22
1
1
27
Tüm belirtilerim var dün yaptığım teste silik çizgi çıktı bbugün çıkmadı ama belirtilerim var gündüz uykum çok geliyo gece yataken uyuyamıyotum sürekli idrara çıkıyorum. Kaşıklarımda ağrı var çok fazla ama bugüngü test niye çıkmamıs olabilir akıntım çok fazla yemek yiyesimde gelmiyo

Evet çizgi çok silik ama görünüyor gibi.Adetiniz gecikti mi ?

Test de bozuk gibi geldi bana yarın ilk idrarla tekrar yapın.

Aksam 7.8 e kadar durmadan uykum geliyo arada hafif bas dönmesi gecede uyuyamıyorum su içince 5 dk sonra idrara çıkmak zorunda kalıyorum 2 incide aynı marka oncomed testi

İkisinde de görünüyor testlerin... Bence de var

Çünkü vücudumda olmayan ve hamilelik belirtisi olabilcek seyler oluyo ondan dolayı
Ah canım bende ne belirtiler oldu adet oldum hala oluyor sağ kasığım batıyo yanıyo sağ kaşığımın içi resmen deviniyor bişey var gibi atıyor iyice kafayı yedim ya sabah test bile yaptım çıkmadı .. acaba geç döllenme olabilirmi ki ondan adet görüpte adetten sonra hamile olduğumu öğrenebilirmiyim

Bilmiyorumki olmasını istiyorum belirtilerde olunca testlerde böle çıkınca

Henüz daha yumurtlama dönemine bile girmemiş olabilirsiniz. İhtimal dahilinde değil şuan hamile olmanız. Testlerde idrar kuruma çizgisi o malesef.
siz bu günleri değerlendirin bence bebek için.
Milyon kez test yapmış biri olarak Anlayabiliyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…