Silik çizgi

Sidaraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
32
9
1
26
Bayanlar sabah test yaptım ve testte ikinci çizgi silik çıktı ne demek oluyor yardım edin pls

Evet

Evet ikinci günü bugün ve normalde bende ağrı olurdu hatta artık ne cikacaksa çıksın diye ağlama derecesine gelirdim kasigimda ağrı var sadece

Sabah erkenden testi tekrarla tekrar çizgi çıkarsa hemen kan ver.. büyük ihtimal hamilesin :)

Bayanlar sabah test yaptım ve testte ikinci çizgi silik çıktı ne demek oluyor yardım edin pls
Eğer ikinci çizgi ilk birkaç dk içinde çıkmışsa; pozitif oluyor. Yani gebesin. :)
Ama 5 dkdan sonra çıktıysa; çok güvenilir değil.
Ne kadar sürede gördün ikinci çizgiyi? En garantisi kan tahlili yaptır ya da tekrar bir erken testlerden alıp yap. Erken testler için sabahı beklemeye gerek yok, gün içinde şimdide yapabilirsin.
İnşallah hayırlısı olur. Sonucu yaz bize.

İkinci çizgi hemen çıktı 2 dk bile sürmedi

İkinci çizgi hemen çıktı 2 dk bile sürmedi
Büyük ihtimalle hamilesin o zaman. :) İnşaallah vardır.
Farklı bir marka erken gebelik testi alıp tekrar yapabilirsin gün içinde. Onlarda yanılma payı çok yok.
Ya da direkt kan tahlili yaptır canım. Testi yükleyebilirsen yükle, bakalım buradan.

Eklentiler

• Screenshot_20180911-173936.png
    53,2 KB · Görüntüleme: 133
Canım çok net çıkmış ikinci çizgi.
Pozitif yani. :)
Hayırlı olsun şimdiden. :)
Kan tahlili ile garantileştir,
Yarın sabah ya da şimdi özel hastanelerin acilinde bile yaptırabilirsin.

Canım çok net çıkmış ikinci çizgi.
Pozitif yani. :)
Hayırlı olsun şimdiden. :)
Kan tahlili ile garantileştir,
Yarın sabah ya da şimdi özel hastanelerin acilinde bile yaptırabilirsin.
Yarın değil sonraki gün yapabilirim ancak yarın Türkiye'ye dönüyorum cunku yapabilme ihtimalim yok

Yarın değil sonraki gün yapabilirim ancak yarın Türkiye'ye dönüyorum cunku yapabilme ihtimalim yok
Dönünce yaparsın artık; hem değerlerin daha da yükselmiş olur. Dikkat et kendine, ağır kaldırma, ağır iş yapma. Teste göre kesin hamilesin ama bazen yanılma payı olabiliyor. kan tahlilini beklemek lazım tabi. Yinede şimdiden hayırlısı olsun diyelim; güzel düşünelim. Yaptırınca buraya da yaz sonucu. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…