Evet ikinci günü bugün ve normalde bende ağrı olurdu hatta artık ne cikacaksa çıksın diye ağlama derecesine gelirdim kasigimda ağrı var sadeceTekrarlama şansin varmi testi.. hamile olma şansın yüksek. Günün geçti mi?
Evet
Evet ikinci günü bugün ve normalde bende ağrı olurdu hatta artık ne cikacaksa çıksın diye ağlama derecesine gelirdim kasigimda ağrı var sadece
Kesin mi pekiSilikse hamilelik vardır.
Benim ilk gebeliğimde öyleydi. Kesinleşmesi için kan tahlili yaptırın.Kesin
Kesin mi peki
Eğer ikinci çizgi ilk birkaç dk içinde çıkmışsa; pozitif oluyor. Yani gebesin. :)Bayanlar sabah test yaptım ve testte ikinci çizgi silik çıktı ne demek oluyor yardım edin pls
İkinci çizgi hemen çıktı 2 dk bile sürmediEğer ikinci çizgi ilk birkaç dk içinde çıkmışsa; pozitif oluyor. Yani gebesin. :)
Ama 5 dkdan sonra çıktıysa; çok güvenilir değil.
Ne kadar sürede gördün ikinci çizgiyi? En garantisi kan tahlili yaptır ya da tekrar bir erken testlerden alıp yap. Erken testler için sabahı beklemeye gerek yok, gün içinde şimdide yapabilirsin.
İnşallah hayırlısı olur. Sonucu yaz bize.
Büyük ihtimalle hamilesin o zaman. :) İnşaallah vardır.İkinci çizgi hemen çıktı 2 dk bile sürmedi
Büyük ihtimalle hamilesin o zaman. :) İnşaallah vardır.
Farklı bir marka erken gebelik testi alıp tekrar yapabilirsin gün içinde. Onlarda yanılma payı çok yok.
Ya da direkt kan tahlili yaptır canım. Testi yükleyebilirsen yükle, bakalım buradan.
Farklı bir marka erken gebelik testi alıp tekrar yapabilirsin gün içinde. Onlarda yanılma payı çok yok.
Ya da direkt kan tahlili yaptır canım. Testi yükleyebilirsen yükle, bakalım buradan.
Yarın değil sonraki gün yapabilirim ancak yarın Türkiye'ye dönüyorum cunku yapabilme ihtimalim yokCanım çok net çıkmış ikinci çizgi.
Pozitif yani. :)
Hayırlı olsun şimdiden. :)
Kan tahlili ile garantileştir,
Yarın sabah ya da şimdi özel hastanelerin acilinde bile yaptırabilirsin.
Dönünce yaparsın artık; hem değerlerin daha da yükselmiş olur. Dikkat et kendine, ağır kaldırma, ağır iş yapma. Teste göre kesin hamilesin ama bazen yanılma payı olabiliyor. kan tahlilini beklemek lazım tabi. Yinede şimdiden hayırlısı olsun diyelim; güzel düşünelim. Yaptırınca buraya da yaz sonucu. :)Yarın değil sonraki gün yapabilirim ancak yarın Türkiye'ye dönüyorum cunku yapabilme ihtimalim yok
Çooook sevindim; tebrik ederim. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.:)Bugün kan testi yaptım bayanlar dediğiniz gibi hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?