• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi

Çooook sevindim; tebrik ederim. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin.:)
Dikkat et kendine lütfen, bol bol dinlen.
Çok teşekkür ederim ama değerleri düşük dedi hastaneye git dedi ben sonucu 10 dkka aldım sağlık kabininden düşük deger ne demek

Ya anlamıyorum nasıl düşük değer diyorlar ya. Ben 155 ile öğrendim ve doktorum ikinci kan testine bile gerek duymadı ve sağlıklı bir şekilde gebeligim ilerliyor çok şükür. Tebrik ederim hamilesiniz.

Önce ben kan testimi sağlık kabininde yaptım oradaki hemşire dedi bana bugun doktora gidip tekrar kan testi yaptırdım daha yeni yeni uktrasonda görünmüyor haftaya gel dedi yani 184 olunca değerlerim düşük degil mi

Önce ben kan testimi sağlık kabininde yaptım oradaki hemşire dedi bana bugun doktora gidip tekrar kan testi yaptırdım daha yeni yeni uktrasonda görünmüyor haftaya gel dedi yani 184 olunca değerlerim düşük degil mi
Düşük değil canım, hiç kafanı takma. Zaten çok çabuk yükseliyor. Sağlık kabininde duran Kişiler uzman değil ki. Önemli olan değerin iki günde bir, en az iki katına çıkması.

IMG_20181110_181753.jpg
IMG_20181110_181753.jpg
Kızlar buda benim gün içinde yaptığım test adetim 1gun geçti sadece sizce var mı

Back