- Konu Sahibi sarisintweety
-
Aşırı bel ağrısı vardı ama şuan yok adet gümdeyim ama hâlâ olmadım bekliyorumBelirtilerin neler bende kasık ağrısı çok var iğne batar gibi yada adetim sökülüyor gibi oluyor ama uzun sürmüyor gebelik olabilir mi acaba
Benimde çok oluyordu zaten yazmıştım karın ağrısıyla birlikte belim de ağrıyordu dün hastaneye gittim 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim test yap benceAşırı bel ağrısı vardı ama şuan yok adet gümdeyim ama hâlâ olmadım bekliyorum
Aşırı bel ağrısı vardı ama şuan yok adet gümdeyim ama hâlâ olmadım bekliyorumBelirtilerin neler bende kasık ağrısı çok var iğne batar gibi yada adetim sökülüyor gibi oluyor ama uzun sürmüyor gebelik olabilir mi acaba
testlerde çifti görmüşmüydün hatırlı olsun inşallahBenimde çok oluyordu zaten yazmıştım karın ağrısıyla birlikte belim de ağrıyordu dün hastaneye gittim 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim test yap bence
İlk kaç dakika da böyle çıktıMerhaba kızlar sizce gebelik var mı? Test markası B good.
10 dakika içinde böyle çıktı.İlk kaç dakika da böyle çıktı
İnşallah vardır 2 gün sonra tekrarla yine çift çıkarsa kan verin adetiniz geçikti mi yoksa daha var mı10 dakika içinde böyle çıktı.
İnşallahİnşallah vardır 2 gün sonra tekrarla yine çift çıkarsa kan verin adetiniz geçikti mi yoksa daha var mı
Ay benim de son adet tarihi 21 Aralık ben daha 1 yıl ol adı evleneli 7 aydır deniyorum bu gün benim de 31. Gün hala olmadı ama test de negatifİnşallahben tüp bebek tedavisi görüyorum aslında aralık ayı başında yumurta toplandı. Embriyolar gelişmedi. 21 aralıkta da regl oldum en son. Bu ay tekrar yumurta toplanacaktı. İlaçlardan regl tarihlerim hep değişiyor. Ama bugün reglmin 31. Günü oluyor
İnşallahben tüp bebek tedavisi görüyorum aslında aralık ayı başında yumurta toplandı. Embriyolar gelişmedi. 21 aralıkta da regl oldum en son. Bu ay tekrar yumurta toplanacaktı. İlaçlardan regl tarihlerim hep değişiyor. Ama bugün reglmin 31. Günü oluyor
Tedavi sizden kaynakalı mı yoksa eşinizden mi kaynaklı sorununuz neydi acabaAy benim de son adet tarihi 21 Aralık ben daha 1 yıl ol adı evleneli 7 aydır deniyorum bu gün benim de 31. Gün hala olmadı ama test de negatifinşallah sizinki tedaviye gerek kalmadan olmuştur
Sebepsiz infertilete bizim 5 yıldır uğrsşıyoruz gebelik hiç oluşmadı şimdi kan verdim bakalım ne çıkacakTedavi sizden kaynakalı mı yoksa eşinizden mi kaynaklı sorununuz neydi acaba
Hadi inşallah pozitifi görürsün haberdar et bizleriSebepsiz infertilete bizim 5 yıldır uğrsşıyoruz gebelik hiç oluşmadı şimdi kan verdim bakalım ne çıkacak
İnşallahHadi inşallah pozitifi görürsün haberdar et bizleri
Pozitif canım elim ayağım titriyor 120 değerimHadi inşallah pozitifi görürsün haberdar et bizleri
Birde şey soracaktım adetin kaç gün geçikti test yaparkenPozitif canım elim ayağım titriyor 120 değerim
Günlerimiz aynı olduğu için soruyorum yumurtlama tarihi ayın kaçıydıPozitif canım elim ayağım titriyor 120 değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?