- Konu Sahibi sarisintweety
-
Aşırı bel ağrım vardı 7 gün ağrıdı ama şuan o da yokBelirtilerin neler bende kasık ağrısı çok var iğne batar gibi yada adetim sökülüyor gibi oluyor ama uzun sürmüyor gebelik olabilir mi acaba
Bende şuan öyleyim belim karnım sanki adet sancısı çekiyorum gibi ama daha var adetime 28 OcakAşırı bel ağrım vardı 7 gün ağrıdı ama şuan o da yok
Bende adete 1 hafta varken test yaptım hemen silik çıktı şuan yapıyorum negatif son 2 gün kaldı bakalım hayırlısıyla olsunBende şuan öyleyim belim karnım sanki adet sancısı çekiyorum gibi ama daha var adetime 28 Ocak
Kan vermeye gitsen bende iki tane test yaptım ikiside silik çıktı ama güvenmedim bugün başka marka yapıcam bakalımBende adete 1 hafta varken test yaptım hemen silik çıktı şuan yapıyorum negatif son 2 gün kaldı bakalım hayırlısıyla olsun
Küçük bir ilçede yaşıyorum kadın doğumdan randevu almayınca kan testi yapmıyorlar yaKan vermeye gitsen bende iki tane test yaptım ikiside silik çıktı ama güvenmedim bugün başka marka yapıcam bakalım
Haberdar et inşallah pozitifi görürsünKan vermeye gitsen bende iki tane test yaptım ikiside silik çıktı ama güvenmedim bugün başka marka yapıcam bakalım
İnşallah rabbim gönlümüze göre versin 7 aydır istiyorum ama bu ay ilk defa böyle oldumHaberdar et inşallah pozitifi görürsün
Yaaa bende 7 aydır uğraşıyorum inşallah pozitif olur ortak kader yaşaırzİnşallah rabbim gönlümüze göre versin 7 aydır istiyorum ama bu ay ilk defa böyle oldum
Ben dün prodoctor yaptım negatif çıktı sabah bir baktım teste şu şekilde kuruma çizgisi bu kadar oluyor muİnşallah rabbim gönlümüze göre versin 7 aydır istiyorum ama bu ay ilk defa böyle oldum
Geçen ay aynı marka testte silik çıktı inanmadım tekrar yaptım yine böyle silik çıktı 2 gün sonra kan verdim ama negatif çıktı inşallah sizin vardirBen dün prodoctor yaptım negatif çıktı sabah bir baktım teste şu şekilde kuruma çizgisi bu kadar oluyor mu
Eki Görüntüle 3539100
Ertesindeİnşallah inşallah Allah hepimize nasip etsin
Ben dün prodoctor yaptım negatif çıktı sabah bir baktım teste şu şekilde kuruma çizgisi bu kadar oluyor mu
Ertesi gün çıktıysa kuruma çizgisidir testlerden de emin olamıyoruz kiBen dün prodoctor yaptım negatif çıktı sabah bir baktım teste şu şekilde kuruma çizgisi bu kadar oluyor mu
Eki Görüntüle 3539100
Bu değere rağmen erken gebelik testi cokmu silikti resmini bi atabilirmisiniz430 geldi çok şükür :)
5 prodoctor marka test yaptım hepsi aynı böyle silikti kan verdim.negatif di bide çizgiler hemen çıkmıştıBen dün prodoctor yaptım negatif çıktı sabah bir baktım teste şu şekilde kuruma çizgisi bu kadar oluyor mu
Eki Görüntüle 3539100
Çok kötü olmuş insanda heves felan koymuyor bu testler5 prodoctor marka test yaptım hepsi aynı böyle silikti kan verdim.negatif di bide çizgiler hemen çıkmıştı
Vallahi sorma bu ayda 5 testte pozitif ama sonradan 2 yaptığım test negatif çok üzüldüm onların markalarinida söyleyimde yapacak olanlar hemen sevinmesin sonu hüsran oluyorÇok kötü olmuş insanda heves felan koymuyor bu testler
Bu testin hatalı olma ihtimali yok gibi, hayırlı olsun :)Kızlar ben hamileyim galibaaa
İki ayrı test yaptım ikisinde de pozitif yarın kan vermeye gidicemm
Teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum iki ayrı marka yaptım çünkü emin olmak içinBu testin hatalı olma ihtimali yok gibi, hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?