- 17 Mayıs 2019
- 37
- 27
- 3
- 25
- Konu Sahibi KaraafEzki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetinize kaç gün var ? Çok çok hafif bir çizgi var ama kuruma çizgisine benziyor. Bu çizgi kaç dk sonra belirdi ?Merhabalar. 11 aydır bebek istiyoruz ya ben görmek istediğim için görüyorum yada belkide vardır. Silik çizgi varmı sizce hanımlar
Yarım saat geçmişti dediğiniz gibi kuruduğu içinde olabilir 6 gündür hergün yapıyorum kurusa bile hiç çıkmamıştı ondan dolayı biraz heyecanlandımAdetinize kaç gün var ? Çok çok hafif bir çizgi var ama kuruma çizgisine benziyor. Bu çizgi kaç dk sonra belirdi ?
Yarım saat geçmişti ben gördüğümde. İki gün kaldı adet günüme olmazsam kan vereyimCanımm, var gibi sanki. ama test biraz beklemiş gibi duruyor. kaç dk sonra belirdi bu ?
eğer var ise kanda mutlak çıkar, özelde bi kan ver istersen 1 saate alırsın sonucu. Rabbim hayırlısını versin
İnşallah çok teşekkür ederim duanız için5dk içinde çıktı ise var diyor test sonucu.
Inşallah tez vakitte nasip olursa arkadaşım.
5 dakika önce test yaptım bir saatlik idrarımla direk silik bir çizgi çıktı birde siz bakarmısınız üstteki sabah yaptığım alltaki 5 dk önce
Yaa hadi inşallah yarın sabah tekrar yaparımAlttakinde cizgi var cnim. Iki gunde bir tekrarla muhtemelen suan degerin dusuktur.
İnşallahalttakinde var gbi bnde adetime 4 gun kala silikle ogrendim.
insallah vardir diyelim:)
Benim adet 3 gün geçtiği halde 9'du. Stres yapmayın, yükselir yavaş yavaş daha sizin bat bile gelmediArkadaşlar hcg test sonucum 11,52 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırıcam sizce hamilelik varmı. 0-5 arası yok üstü var yazıyor kağıtta
Var işteArkadaşlar hcg test sonucum 11,52 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırıcam sizce hamilelik varmı. 0-5 arası yok üstü var yazıyor kağıtta
Teste göre pozitif canım hamilesin inşallah..Arkadaşlar hcg test sonucum 11,52 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırıcam sizce hamilelik varmı. 0-5 arası yok üstü var yazıyor kağıtta
Haklısınız çok teşekkür ederim biraz rahatladımBenim adet 3 gün geçtiği halde 9'du. Stres yapmayın, yükselir yavaş yavaş daha sizin bat bile gelmedi