• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi var mı?

Kuzum benim de kisa bir gecikme sonrasi 7binlerde cikmisti. Buradan okudum yok dis, yok mol, yok bos gebelik ya da cogul.
Buyuk bir korkuyla doktora gittim doktor degerin cok yuksek deyip sonunda da cok iyi masallah dedi.
2 kat artis bir kota %60 ve alti yukselmeler biraz sıkıntı. Bir kaybim var Allah bir daha yasatmasin onda 2050den 5 gunde 2080e anca cikmisti ve bebek olusmadi.
Kesen gorunurse zaten dis gebelik riski otomatik ortadan kalkiyo. Keseden sonrada zaten beta degerine bakmiyolar. Allah bilir bizim suan nasil artiyo.
İçimi çok rahatlattınız 💕 çok fazla bilmek bazen iyi değil insanı çok yoruyor düşünmek

Kuzum benim de kisa bir gecikme sonrasi 7binlerde cikmisti. Buradan okudum yok dis, yok mol, yok bos gebelik ya da cogul.
Buyuk bir korkuyla doktora gittim doktor degerin cok yuksek deyip sonunda da cok iyi masallah dedi.
2 kat artis bir kota %60 ve alti yukselmeler biraz sıkıntı. Bir kaybim var Allah bir daha yasatmasin onda 2050den 5 gunde 2080e anca cikmisti ve bebek olusmadi.
Kesen gorunurse zaten dis gebelik riski otomatik ortadan kalkiyo. Keseden sonrada zaten beta degerine bakmiyolar. Allah bilir bizim suan nasil artiyo.

Bugünde gittim doktora kese yine görünmedi ama dış gebelik riskin yok herşey yolunda gözüküyor rahim kendini gebelik için hazırlamış dedi. Değerin çok fazla artmış dedi yine doktor bu beni endişelendiren doktorum tam net bişeyde söylemiyor sadece çok artmış diyor. 63,98 di ayın 25 inde. Bugünde 820 olmuş

Kızlar ikinci çizgi var mı

Eklentiler

• 20190712_095724.jpg
    20190712_095724.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_20190712-141043_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20190712-141043_WhatsApp.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 72
Önceden kan vermişmiydiniz normal değerleriniz 0.100 mü oluyordu?
Benim silik çıktığı günün ertesi günü 11 di
Değeriniz artıyor olabilir adet olmazsanız iki gün sonra tekrar kan verin bence
Cuma günü 2.3 dü bugün 5.2 çıktı

Back