- 17 Mayıs 2019
- 37
- 27
- 3
- 25
- Konu Sahibi KaraafEzki
Sağolun darısı tüm isteyenlere inşallahVar işte
Tebrikker sağlıkla büyüsün annesinin karnında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolun darısı tüm isteyenlere inşallahVar işte
Tebrikker sağlıkla büyüsün annesinin karnında
Amin inşallahTeste göre pozitif canım hamilesin inşallah..
Sağlıkla artırsın değerin
kese daha görünmez 6. haftada görünüyor diye hatırlıyorum şimdilik kanda bakarlar yükselme var mı diye sonra da 7 de tam net kese görünür. 2 hafta sonra da kalp atışını duyarsınız. cinsiyette 15 16 . haftada belli oluyorArkadaşlar merhaba bugün kadın doğuma gittim gebelik kesesi görünmüyor kan ile takip edicez dedi bir sıkıntı varmı sizce böyle yaşayan oldumu
Değerin kaç canım karından mı baktıArkadaşlar merhaba bugün kadın doğuma gittim gebelik kesesi görünmüyor kan ile takip edicez dedi bir sıkıntı varmı sizce böyle yaşayan oldumu
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin başka bişey önemli değil gerçektenYani artmış olması önemli şuan çok şükür artmış inşallah sağlıkla devam eder.
Daha çok ufak karından görmemesi çok normal benim 3900leri gecikti 4+2ydim reglye göre alttan bakalım deei istemedim bekledik 6+4de karından keseyi gördük Çok şükür 7+1de de bebek gözüktü
İnşallah gözükecek seninde sabır anne demek sabır demekmiş öğreniyoruz
İnşallah canımm..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin başka bişey önemli değil gerçekten
Sağlıkla ilerlesin inşallah,hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun..Arkadaşlar merhaba bugün kadın doğuma gittim gebelik kesesi görünmüyor kan ile takip edicez dedi bir sıkıntı varmı sizce böyle yaşayan oldumu
Regle göre 5. Haftadayım 4+4İnşallah canımm..
Reglye göre kaç haftalık oldun
Kandan artisi kontrol etmesi kimyasal mi degil mi ya da dis gebelik riski var mi onu anlamak icin. Kimyasalda dusus oluyo ve adetle gidiyor. Dista ise duzensiz artis soz konusu oluyo. Suan icin cok sukur iyi gidiyo gebeligin Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.
5+3te vajinal ultrasonla keseyi, 6+1de de yine vajinal ultrasonla kalp atislarini duydum. Degerin sanirim 5bin ustu olunca gozukuyordu:)
Sağlıkla ilerlesin inşallah,hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun..
MaşallahRegle göre 5. Haftadayım 4+4
Heyecanla evet var yazmak için cevaplaya basarken takviminizi gördümMerhabalar. 11 aydır bebek istiyoruz ya ben görmek istediğim için görüyorum yada belkide vardır. Silik çizgi varmı sizce hanımlar
Gerçekten öyleHeyecanla evet var yazmak için cevaplaya basarken takviminizi gördüm
Eğer yoksa bin saatte beklese o çizgi çıkmıyor testte
Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı huzurlu bi gebelik dilerim
Merhaba düzensiz artış bu iki değerimden anlaşılırmı iki günde 5,5 kat artmıştı hayırlısıyla bir keseyi görseydim bende rahatlardımda çok korkularım var