• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi var mı?

Arkadaşlar merhaba bugün kadın doğuma gittim gebelik kesesi görünmüyor kan ile takip edicez dedi bir sıkıntı varmı sizce böyle yaşayan oldumu

Arkadaşlar merhaba bugün kadın doğuma gittim gebelik kesesi görünmüyor kan ile takip edicez dedi bir sıkıntı varmı sizce böyle yaşayan oldumu
kese daha görünmez 6. haftada görünüyor diye hatırlıyorum şimdilik kanda bakarlar yükselme var mı diye sonra da 7 de tam net kese görünür. 2 hafta sonra da kalp atışını duyarsınız. cinsiyette 15 16 . haftada belli oluyor

Yani artmış olması önemli şuan çok şükür artmış inşallah sağlıkla devam eder.
Daha çok ufak karından görmemesi çok normal benim 3900leri gecikti 4+2ydim reglye göre alttan bakalım deei istemedim bekledik 6+4de karından keseyi gördük Çok şükür ❤️ 7+1de de bebek gözüktü

İnşallah gözükecek seninde sabır 🥰 anne demek sabır demekmiş öğreniyoruz

Yani artmış olması önemli şuan çok şükür artmış inşallah sağlıkla devam eder.
Daha çok ufak karından görmemesi çok normal benim 3900leri gecikti 4+2ydim reglye göre alttan bakalım deei istemedim bekledik 6+4de karından keseyi gördük Çok şükür ❤️ 7+1de de bebek gözüktü

İnşallah gözükecek seninde sabır 🥰 anne demek sabır demekmiş öğreniyoruz
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin başka bişey önemli değil gerçekten 💕

Kandan artisi kontrol etmesi kimyasal mi degil mi ya da dis gebelik riski var mi onu anlamak icin. Kimyasalda dusus oluyo ve adetle gidiyor. Dista ise duzensiz artis soz konusu oluyo. Suan icin cok sukur iyi gidiyo gebeligin Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.
5+3te vajinal ultrasonla keseyi, 6+1de de yine vajinal ultrasonla kalp atislarini duydum. Degerin sanirim 5bin ustu olunca gozukuyordu:)

Kandan artisi kontrol etmesi kimyasal mi degil mi ya da dis gebelik riski var mi onu anlamak icin. Kimyasalda dusus oluyo ve adetle gidiyor. Dista ise duzensiz artis soz konusu oluyo. Suan icin cok sukur iyi gidiyo gebeligin Allah kucagina almayi nasip etsin insallah.
5+3te vajinal ultrasonla keseyi, 6+1de de yine vajinal ultrasonla kalp atislarini duydum. Degerin sanirim 5bin ustu olunca gozukuyordu:)

Merhaba düzensiz artış bu iki değerimden anlaşılırmı iki günde 5,5 kat artmıştı hayırlısıyla bir keseyi görseydim bende rahatlardımda çok korkularım var

Merhabalar. 11 aydır bebek istiyoruz ya ben görmek istediğim için görüyorum yada belkide vardır. Silik çizgi varmı sizce hanımlar
Heyecanla evet var yazmak için cevaplaya basarken takviminizi gördüm :KK68:
Eğer yoksa bin saatte beklese o çizgi çıkmıyor testte 😊
Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı huzurlu bi gebelik dilerim ❤️

Merhaba düzensiz artış bu iki değerimden anlaşılırmı iki günde 5,5 kat artmıştı hayırlısıyla bir keseyi görseydim bende rahatlardımda çok korkularım var

Kuzum benim de kisa bir gecikme sonrasi 7binlerde cikmisti. Buradan okudum yok dis, yok mol, yok bos gebelik ya da cogul.
Buyuk bir korkuyla doktora gittim doktor degerin cok yuksek deyip sonunda da cok iyi masallah dedi.
2 kat artis bir kota %60 ve alti yukselmeler biraz sıkıntı. Bir kaybim var Allah bir daha yasatmasin onda 2050den 5 gunde 2080e anca cikmisti ve bebek olusmadi.
Kesen gorunurse zaten dis gebelik riski otomatik ortadan kalkiyo. Keseden sonrada zaten beta degerine bakmiyolar. Allah bilir bizim suan nasil artiyo.

Back