Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Silik çizgi ne anlama geliyor?
- Konu Sahibi Nhsk6735
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Nisan 2021
- 2.373
- 2
- 5.952
- 73
- 18 Mayıs 2021
- 622
- 682
- 33
- 34
Hayırlı olsunMerhaba
Adet günümden 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi görünmeyecek kadar silikti tam adet günümde yaptığım ise böyle durum nedir sizce.?
Teşekkürler yardım içinTestte yazıyor ya tek çizgi negatif, çift çizgi pozitif diye.
Çizgi silik olduğu için emin olamadım.Teşekkürler yardım için
Yargılamanız için teşekkür ederim kusura bakmayın hata bendeSilik cizginin ne olduğunu bilmeniz lazım diye düşünüyorum?
- 26 Ocak 2020
- 347
- 574
- 53
- 45
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bebis var ❤
Kan tahlili için gidicem en yakın zamandaİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Yargılamadan önce bir tebrik etseydiniz keşke heyecanlanmış olabilir sonuca inanamıyor olabilir bir çok kişiden bu lafı duymak istiyor olabilir direk yargılıyorsunuzSilik cizginin ne olduğunu bilmeniz lazım diye düşünüyorum?
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahMerhaba
Adet günümden 3 gün önce test yaptım ikinci çizgi görünmeyecek kadar silikti tam adet günümde yaptığım ise böyle durum nedir sizce.?
Destek için teşekkür ederim 2 yıldır istiyorum ve ümidimi kesmek üzereyken bu durumla karşılaştım bende biliyorum ne demek ama tecrübesi olan insanlardan fikir almak önemli geldi tabii kiYargılamadan önce bir tebrik etseydiniz keşke heyecanlanmış olabilir sonuca inanamıyor olabilir bir çok kişiden bu lafı duymak istiyor olabilir direk yargılıyorsunuz
- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.488
- 63
S
Pardon??? İstedigimi yazarım bu sizi ilgilendirmez. Hamilelik istiyorsa cift çizginin ne anlama geldiğini biliyor olması gerek.Yargılamadan önce bir tebrik etseydiniz keşke heyecanlanmış olabilir sonuca inanamıyor olabilir bir çok kişiden bu lafı duymak istiyor olabilir direk yargılıyorsunuz
Evet istediğinizi yazabilirsiniz yazamazsınız diye birşey söylemedim ama burda yazan kişiyi tanımıyorsunuz diye kalkıp kötü bir yorum yapmanız karşıdakini kırmanız hiç doğru değil içinizin ne kadar kötü olduğu anlamına geliyor normal bir konu değil hassas bir konu ama demek ki empati yeteneğiniz yok ne diyebilirim ki sizeS
Pardon??? İstedigimi yazarım bu sizi ilgilendirmez. Hamilelik istiyorsa cift çizginin ne anlama geldiğini biliyor olması gerek.
- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.488
- 63
2. Çizginin ne olduğunu bilmiyormusunuz demek kırmak demekse haklısınız.Evet istediğinizi yazabilirsiniz yazamazsınız diye birşey söylemedim ama burda yazan kişiyi tanımıyorsunuz diye kalkıp kötü bir yorum yapmanız karşıdakini kırmanız hiç doğru değil içinizin ne kadar kötü olduğu anlamına geliyor normal bir konu değil hassas bir konu ama demek ki empati yeteneğiniz yok ne diyebilirim ki size
Evet hanfendi fark ettim insan çok istediğinde inanamıyor heyecandan ne yapacağını şaşırıyor inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinizDestek için teşekkür ederim 2 yıldır istiyorum ve ümidimi kesmek üzereyken bu durumla karşılaştım bende biliyorum ne demek ama tecrübesi olan insanlardan fikir almak önemli geldi tabii ki
2. Çizginin ne olduğunu bilmiyormusunuz demek kırmak demekse
İçinizin kötülüğü zaten belli empati yeteneğiniz olmadığı da belli size diyecek bir lafım yok hakkınız da hayırlısı olsun2. Çizginin ne olduğunu bilmiyormusunuz demek kırmak demekse haklısınız.
Hanımefendi yorum yapmak zorunda değilsiniz. Madem cahilliğimden rahatsız oldunuz görmezlikten gelebilirsiniz. Zaten tek akıllı sizsiniz.S
Pardon??? İstedigimi yazarım bu sizi ilgilendirmez. Hamilelik istiyorsa cift çizginin ne anlama geldiğini biliyor olması gerek.
Çok teşekkür ederimEvet hanfendi fark ettim insan çok istediğinde inanamıyor heyecandan ne yapacağını şaşırıyor inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz