- 15 Nisan 2017
- 961
- 499
- 53
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
insallah canm:) naptin hic test yaptnmi...Çok zor canım beklemek insan hemen olsun istiyo ama bizimde sınavimiz bu demek ki Allah daha fazla bekletmez inş biran önce kucağımiza alır bebeğimizi
bata 8 gün varken yaptım çok zor görünen silik çizgi çıktı ama pek ümidim yokinsallah canm:) naptin hic test yaptnmi...
[/QUOTE]aynen beklemek cok zor oluyor allhm dahada bekletmesin insallah:)canm ilac kullndinmi hic:)
İnşallah öyledir canım aynen fazla yormuyorum kendimi sende dikkat et bence sende hamilesininsallh faydasi olmustur canm belkide hamilesindir kendine dikkat et ayaklarini belini usutme agir isler yapma..
ayy cnm benim ya insallh insallh... okadar cok istiyorum ama iste veren allhm herseyin en hayrlisini verir...İnşallah öyledir canım aynen fazla yormuyorum kendimi sende dikkat et bence sende hamilesin
bir tek uyanik biziz cnm galiba:))Amin canım cümlemizin dualarımdasınız dualarınızda olmak dileğiyle
Evet tatlımbir tek uyanik biziz cnm galiba:))
Bu test pozitif. İnşallah sağlıkla kucağınd görür, öpe koklaya büyürürsün.Hanımlar merhaba, sizce bu teste göre hamile miyim acaba? Belki bi saat geçmiştir üstünden, durdukça koyulaşıyor.. Yeni düşüğüm oldu çok üzülmüştüm, inşallah bu ay vardır, sağlıklıdır
Ayyyy allahımm, inşallah canım.. Rabbim hepimize nasip etsin... Üstünden zaman geçince çıktı diye şüpheliydim.Bu test pozitif. İnşallah sağlıkla kucağınd görür, öpe koklaya büyürürsün.
Malesef pozitif olan bişey göremedim idrar beklediği için dağılmış test bozuk gibi yenisini yapmalısınHanımlar merhaba, sizce bu teste göre hamile miyim acaba? Belki bi saat geçmiştir üstünden, durdukça koyulaşıyor.. Yeni düşüğüm oldu çok üzülmüştüm, inşallah bu ay vardır, sağlıklıdır
Yarın tekrar yap canım. Ama zaman geçtikçe netleşti demişsin yani 5. Dk da az da olsa vardı diye anladım ben.Ayyyy allahımm, inşallah canım.. Rabbim hepimize nasip etsin... Üstünden zaman geçince çıktı diye şüpheliydim.
Kaç gün geçti günün. Beyaz olan testti bişey göremedim çok beklemiş testKızlar iki farklı markanın testi çizgiler silik görebiliyor musunuz ya acaba hamile miyim kızlar
pembe olanda var ama beyazda belli degil daha yakından ve net cekip at istersenKızlar iki farklı markanın testi çizgiler silik görebiliyor musunuz ya acaba hamile miyim kızlar
CNm bn en son 20 haziran da adet oldum 16temmuzda leke şeklinde 4gün lekelenme oldu sonra test yaptım sonuç buKaç gün geçti günün. Beyaz olan testti bişey göremedim çok beklemiş test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?