- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Gebe gibisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu markayı sevmiyorum bana 4 kez pozitif verdi kanım negtıftıKızlar bu testin sonucu sizce ne
Bozuk gibi bu testKızlar bu testin sonucu sizce ne
BENde de silik çizgi çok netti kan verdim 0,1Bozuk gibi bu test
Evet gördüm çok silik bi çizgi var adet gününde testi tekrarla inşallah hamilesindirKızlar bugün öğleden sonra yaptım 3 gün var adetime silik çok flu bir çizgi görüyor musunuz
Sağol canım inşallahEvet gördüm çok silik bi çizgi var adet gününde testi tekrarla inşallah hamilesindir
Hadi bakalım bu sefer inşaallahKızlar bugün öğleden sonra yaptım 3 gün var adetime silik çok flu bir çizgi görüyor musunuz
Ne oldu sonuç merak ettim.Sağol canım inşallah
Ayın 3 ünde adet günüm gelmezse test yapıp kana gideceğim canısıNe oldu sonuç merak ettim.
Hadi hayırlısı kuzumm dualarım seninleAyın 3 ünde adet günüm gelmezse test yapıp kana gideceğim canısı
İkinci çizgi silikte olsa var bence hemen bi kan ver test ile oynayınca daha belli oluyor bide kapagını kapatınca çizgi elinde belli oluyormuKIzlar bugün adet olmam gereken gün ve sabahtan gelmiş olması gerekiyordu çoktan test yaptım ama net bir çizgi yok yine sanırım bu ayda olmadı çok silik gölge var gibi ama net değil
Belli oluyor canım ama adet günü bu kadar silik çizgi normal mi daha koyu olması gerekmez miydiİkinci çizgi silikte olsa var bence hemen bi kan ver test ile oynayınca daha belli oluyor bide kapagını kapatınca çizgi elinde belli oluyormu
Daha küçükse ondan silik çıkmıştır bide beta yeni yükseldiği için silik çıkmıştır kan ver sen en iyisiBelli oluyor canım ama adet günü bu kadar silik çizgi normal mi daha koyu olması gerekmez miydi
İlgin için teşekkür ederim canım sağol yarında gelmezse kana gideceğimDaha küçükse ondan silik çıkmıştır bide beta yeni yükseldiği için silik çıkmıştır kan ver sen en iyisi
Ne demek canım inşallah hamilesindir minik mucize annesine gelmiştir umarımİlgin için teşekkür ederim canım sağol yarında gelmezse kana gideceğim
İnşallah kuzum daha 2 ay önce düşük yaşadım 2. Düştüğümdü gelmiştir umarım ama bu sefer bırakıp gitmesin annesini isteyen herkese versin Rabbim ❤Ne demek canım inşallah hamilesindir minik mucize annesine gelmiştir umarım