• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi mi görüyorum yardım edin

canm net

canm net bakinca az silik cizgi beliriyor insallh hamilesindir canm bir iki gun bekle sonra testi tekrarlarsin yada hemen kan testi verirsin allh tez vakitte bizim yuzumuzu guldurur insallh:)
Amin canım güzel duaların için çok teşekkür ederim inşallah o güzel haberi vermek nasip olur banada ♥️

IMG_5231.JPG IMG_5234.JPG IMG_5231.JPG IMG_5232.JPG
Toplaşın kızlar kan testini tekrar yaptım yeni henüz yıkamadım bakın

perissh perissh aslinda tek ilişki oldu bu ay ve o tarihe göre daha 3 haftalik(tam tarihi bildigim için) sat a göre 5 haftalik
cnmya tek iliskide bide masallh.. allhm saglikli bir sekilde evladini kucagina almayi nasip etsin insallah :anne: bnde bu ay yumurtlamadan once iki kere iliski oldu arayla umudum yok ama bakalim allh buyuktur:)

insallah rabbim en hayirli zamanda sana da nasip eder perissh perissh Hiç beklemiyodum aslinda tek ilişki olunca öylesine test yaptim inanasim gelmedi kimyasal gebelik yasayinca bi de temkinli olmak istiyor insan ilk gebeligimde 1 günlük adet gecikmesinde degerim 896ydi ama bunda 6 günlük gecikmede 1576 o yüzden değerim düşük geldi

Merhaba kızlar adetime 8 gün varken test yaptim çok erken biliyorum ama dayanamadım meraktan yaptım bi bakarmisiniz silik çizgi var mı
Screenshot_2017-05-08-21-45-05.png

Merhaba kızlar adetime 8 gün varken test yaptim çok erken biliyorum ama dayanamadım meraktan yaptım bi bakarmisiniz silik çizgi var mı Eki Görüntüle 1993052
Var canım bende görüyorum hayırlı olsun senden bişey isteyebilir miyim elinde ovülasyon testi varsa yapıp atar mısın

Back