- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Amin canım güzel duaların için çok teşekkür ederim inşallah o güzel haberi vermek nasip olur banadacanm net
canm net bakinca az silik cizgi beliriyor insallh hamilesindir canm bir iki gun bekle sonra testi tekrarlarsin yada hemen kan testi verirsin allh tez vakitte bizim yuzumuzu guldurur insallh:)
Canım bence gebesin bekle biraz kan ver değerin kaç öğrenEki Görüntüle 1992628 Eki Görüntüle 1992631 Eki Görüntüle 1992628 Eki Görüntüle 1992629
Toplaşın kızlar kan testini tekrar yaptım yeni henüz yıkamadım bakın
aa canm cok sevindim hamilesin yani ayyy1576,5 betahcg 6 günlük adet gecikmesi var değerim düşük gibi geldiperissh
bu nasil test. Bozuk olmasin ?Eki Görüntüle 1992628 Eki Görüntüle 1992631 Eki Görüntüle 1992628 Eki Görüntüle 1992629
Toplaşın kızlar kan testini tekrar yaptım yeni henüz yıkamadım bakın
cnmya tek iliskide bide masallh.. allhm saglikli bir sekilde evladini kucagina almayi nasip etsin insallahperissh aslinda tek ilişki oldu bu ay ve o tarihe göre daha 3 haftalik(tam tarihi bildigim için) sat a göre 5 haftalik
kanla idrar testi miZINLAYAPAY kanla yapılmış test galiba ilk kez görüyorum ben de idrar testinin kanla yapıldığını
canm azcik dikkatli bakarken silik cizgi gozukuyor insallah hamilesindir..Merhaba kızlar adetime 8 gün varken test yaptim çok erken biliyorum ama dayanamadım meraktan yaptım bi bakarmisiniz silik çizgi var mı Eki Görüntüle 1993052
Amin canım inşallah 2 senedir bekliyorumcanm azcik dikkatli bakarken silik cizgi gozukuyor insallah hamilesindir..
bnde 2 bucuk senedir bklyorum.. allhm buyuktur elbet vardr bir bildigi ...Amin canım inşallah 2 senedir bekliyorum
Var canım bende görüyorum hayırlı olsun senden bişey isteyebilir miyim elinde ovülasyon testi varsa yapıp atar mısınMerhaba kızlar adetime 8 gün varken test yaptim çok erken biliyorum ama dayanamadım meraktan yaptım bi bakarmisiniz silik çizgi var mı Eki Görüntüle 1993052
Yok canım hiç kullanmadım ovulasyon testiVar canım bende görüyorum hayırlı olsun senden bişey isteyebilir miyim elinde ovülasyon testi varsa yapıp atar mısın
Çok zor canım beklemek insan hemen olsun istiyo ama bizimde sınavimiz bu demek ki Allah daha fazla bekletmez inş biran önce kucağımiza alır bebeğimizibnde 2 bucuk senedir bklyorum.. allhm buyuktur elbet vardr bir bildigi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?