- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Önce sanırım canım düzensiz adetlerim ne zaman gelecek bilmiyorumCanım çizgiyi gördüm ben adet gününden öncemi yaptın ne zaman çizgi belli oldu
Yarın kan ver veyatta sabah tekrar test yap aynı şekilde çizgi oluşursa hayırlı olsunnnn :)))Önce sanırım canım düzensiz adetlerim ne zaman gelecek bilmiyorum
elinde test varsa testı tekrarla çizgi bu kadar netse tekrar cıkacaktır zaten
Sağol canım inşallah gelmiştir meleğim bu Sefer artık teyze olun lütfenYarın kan ver veyatta sabah tekrar test yap aynı şekilde çizgi oluşursa hayırlı olsunnnn :)))
Ayyyy inşallah böyle hamişleri duydukca hem kıskanıyorum hemde kendim hamileymiş gibi seviniyorum birileri daha mucizesine sahip olması çok güzel..Sağol canım inşallah gelmiştir meleğim bu Sefer artık teyze olun lütfen
Canım tekrarladım testi yularda bi bak Bakim onda da görüyor musun inşallah Rabbim tüm isteyenlere verir kuzumAyyyy inşallah böyle hamişleri duydukca hem kıskanıyorum hemde kendim hamileymiş gibi seviniyorum birileri daha mucizesine sahip olması çok güzel..
Kan ver bakalım ne durummuş öğren mutlakada haber ver
Canım ben yine hafif bir çizgi gördüm dikkatli bakınca zaten hemen kendini belli ediyor kocan acile götürsün seni akşamCanım tekrarladım testi yularda bi bak Bakim onda da görüyor musun inşallah Rabbim tüm isteyenlere verir kuzum
Bal damlıyor ağzından yerim senin ağzını ya bacım burda dr yok hastanede var ama kan testi yapılmıyor. Mecburum merkeze gitmek için beklemeye inşallah gördüğümüz doğrudur canım kocama bırakmam ben giderim koşa koşa ama malum şartlar sıkıntılıCanım ben yine hafif bir çizgi gördüm dikkatli bakınca zaten hemen kendini belli ediyor kocan acile götürsün seni akşam
Anladım canım eğer elinde bir tane daha test varsa kanla dene daha kesin sonuç alırsın idrarla çizgi çıkıyorsa kanla biraz daha belli olur..Bal damlıyor ağzından yerim senin ağzını ya bacım burda dr yok hastanede var ama kan testi yapılmıyor. Mecburum merkeze gitmek için beklemeye inşallah gördüğümüz doğrudur canım kocama bırakmam ben giderim koşa koşa ama malum şartlar sıkıntılı
Canım denedim ama çıkan bişey yokAnladım canım eğer elinde bir tane daha test varsa kanla dene daha kesin sonuç alırsın idrarla çizgi çıkıyorsa kanla biraz daha belli olur..
Sen dua et inşallah bebeğin tutunuyordur
Hadi ya biraz bekle bakalım idrarda ikikez çıktı kanda da çıkar inşallah..Canım denedim ama çıkan bişey yok
Yıkadım canım testi bakalım sonuç ne olacakHadi ya biraz bekle bakalım idrarda ikikez çıktı kanda da çıkar inşallah..
Bekle biraz daha adetinde geçsin
İnşallah belli olur resim at bakalım bi hayırlısı neyse o olsunYıkadım canım testi bakalım sonuç ne olacak
Canım renksiz bir çizgi var belkide çok erkendir gebelik bekle biraz canım
CANım ben fotodan daha net görüyorum elimde bakıncaCanım renksiz bir çizgi var belkide çok erkendir gebelik bekle biraz canım
Doğrudur canım kaç tane test yaptın hep çizgi çıktı hamilesin hamileee darısı başıma inşallah 5 gün somra bende çift çizgiyi görürümCANım ben fotodan daha net görüyorum elimde bakınca
HAdi inşallah bebeğim ya senin çizgin çok net çıksın inşallah bekletmeden tez vakitte gelsin yavrularımızDoğrudur canım kaç tane test yaptın hep çizgi çıktı hamilesin hamileee darısı başıma inşallah 5 gün somra bende çift çizgiyi görürüm
İnşallah canım rabbim büyük 19 yaşındayım yaşım genç olsada istiyorum allahım inşallah 5 gün sonra yüzümü güldürürHAdi inşallah bebeğim ya senin çizgin çok net çıksın inşallah bekletmeden tez vakitte gelsin yavrularımız
canm net bakinca az silik cizgi beliriyor insallh hamilesindir canm bir iki gun bekle sonra testi tekrarlarsin yada hemen kan testi verirsin allh tez vakitte bizim yuzumuzu guldurur insallh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?