Silik çizgi mi görüyorum yardım edin

Sağol canım inşallah gelmiştir meleğim bu Sefer artık teyze olun lütfen
Ayyyy inşallah böyle hamişleri duydukca hem kıskanıyorum hemde kendim hamileymiş gibi seviniyorum birileri daha mucizesine sahip olması çok güzel..

Kan ver bakalım ne durummuş öğren mutlakada haber ver

Ayyyy inşallah böyle hamişleri duydukca hem kıskanıyorum hemde kendim hamileymiş gibi seviniyorum birileri daha mucizesine sahip olması çok güzel..

Kan ver bakalım ne durummuş öğren mutlakada haber ver
Canım tekrarladım testi yularda bi bak Bakim onda da görüyor musun inşallah Rabbim tüm isteyenlere verir kuzum

Canım ben yine hafif bir çizgi gördüm dikkatli bakınca zaten hemen kendini belli ediyor kocan acile götürsün seni akşam
Bal damlıyor ağzından yerim senin ağzını ya bacım burda dr yok hastanede var ama kan testi yapılmıyor. Mecburum merkeze gitmek için beklemeye inşallah gördüğümüz doğrudur canım kocama bırakmam ben giderim koşa koşa ama malum şartlar sıkıntılı

Anladım canım eğer elinde bir tane daha test varsa kanla dene daha kesin sonuç alırsın idrarla çizgi çıkıyorsa kanla biraz daha belli olur..

Sen dua et inşallah bebeğin tutunuyordur

Doğrudur canım kaç tane test yaptın hep çizgi çıktı hamilesin hamileee darısı başıma inşallah 5 gün somra bende çift çizgiyi görürüm
HAdi inşallah bebeğim ya senin çizgin çok net çıksın inşallah bekletmeden tez vakitte gelsin yavrularımız

HAdi inşallah bebeğim ya senin çizgin çok net çıksın inşallah bekletmeden tez vakitte gelsin yavrularımız
İnşallah canım rabbim büyük 19 yaşındayım yaşım genç olsada istiyorum allahım inşallah 5 gün sonra yüzümü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…