- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Görüldüm normal dediler hormonlar düzene girdi bu ay ovülasyonda yaptım inşallah gelmiştir canım isteyen herkese versin Rabbimİnsallh Cnm bnm hic gbligim olmadi. İnsallh çok. Beklemeden bebeğim bana tutunur. Doktora gorundunmu hic varmi bir rahatszligin
İnşallah Cnm ben gecen hafta yeni doktora gorundum. Pko. Olduğunu soyledi bana inşallah. Bu Ay Hamile Klrz. İnşallah bnm Reglimede 19 gün Var.Görüldüm normal dediler hormonlar düzene girdi bu ay ovülasyonda yaptım inşallah gelmiştir canım isteyen herkese versin Rabbim
Evet canım farkındayım zaten netleşmeden asla sevinmem çünkü gerçekten çok flu bir çizgi varÇook silik, umutlanmak ya da üzülmek için erken sanırım. Yarın yenilersin.
Düzensiz canım bilmiyorum ki ne zaman gelecek :-/Ne zaman bat?
Evet canım farkındayım zaten netleşmeden asla sevinmem çünkü gerçekten çok flu bir çizgi var
Anladım canım benim, testleri yenilersin büyük ihtimal merakran. Hala görmeye devam edersen doktora git.Düzensiz canım bilmiyorum ki ne zaman gelecek :-/
HEMEN deniyorum canımBende cizgi gördüm ama cizgi hemen çıktıysa umutlanabilirsin ama yok 20 dk. Ve fazla olduysa kesinlikle buharlasma çizgidir
Testini yikayabilirsin yani cizgi kısmına az su damlat kurumasini bekle cozgi kaybolur ise buharlasma cizgisidir
Var gini sankiYıkadım canım bakar mısın şimdiSaskinAnne
Senin var canım yarın kana git hayırlı olsun şimdidenbenim bat 2 Mayıs hiç umudum yoktu açıkçası ama sonuç bu yanlış görmüyorsam eğer silik de olsa çift çizgi değil mi arkadaşlar kimyasal gebelik geçirmiştim 5-6 ay önce hala daha inanamıyorum sonradan üzülmeyeyim diye kendimi kaptırmak istemiyorum İnşallah bu öyle değildir...
hamilesin gibi gozukuyor hayrlisi olsun insallh ..dilerim allhtan hepimiz bu ay hamile kaliriz..benim bat 2 Mayıs hiç umudum yoktu açıkçası ama sonuç bu yanlış görmüyorsam eğer silik de olsa çift çizgi değil mi arkadaşlar kimyasal gebelik geçirmiştim 5-6 ay önce hala daha inanamıyorum sonradan üzülmeyeyim diye kendimi kaptırmak istemiyorum İnşallah bu öyle değildir...
Bugünmüş canım bat maşallah baksana ne güzel çıkmış testi darısı bize inşallahhamilesin gibi gozukuyor dilerim allhtan hepimiz bu ay hamile kaliriz insallah bata kac gun var
simdi farkettim cnm ayy o net cizgiyi okadar gormek istiyorumki insallh o net cizgi bizlerdede cikarBugünmüş canım bat maşallah baksana ne güzel çıkmış testi darısı bize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?