Silik çizgi mi değil mi

Hamilesin kuzum ama tekrarlicam yakında diyip erteleme oruç tutuyor San bence hemen tekrarla .
Oruç tutuyorum sabah uyanır uyanmaz açlık hissi oluyor genelde açlığa karşı dirençliyimdir acaba gebelik vardır da hormonlari mi etkiliyor adet gecikmesinin 3. Günündeyim hala kasiklarimda bı ağrı hissi var derin nefes alınca karnımda bı baskı hissi var

testte bozukluk olduğu kesin benimde olmuştu böle kırmızı boyası her yere dağıldığı öle olunca test bozuk oluryor ama ona rağmen ikinci çizgi belirmemişti ikinci çizgi belirmiş biraz sende pozitif olma ihtimali yüksek çok testi tekrarla bence hemen eğer istiyorsan inşallah hamilesindir

Aralık ayında evlendim ilk ay korundum 4.5 aydır hiç korunmadik tutarsa istenilen bı gebelik Allah mahcup etmesin

Aralık ayında evlendim ilk ay korundum 4.5 aydır hiç korunmadik tutarsa istenilen bı gebelik Allah mahcup etmesin ☺

inşallah o zaman cnm tüm kalbimle temenni ediyorum hamile olmanı o yollardan geçen biri olduğum için bu yoldaki herkese dua ediyorum her zaman inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Amin insaAllah dileyen herkese nasip etsin rabbim

Canım ilk 3ay oruç tutma derler genelde senin testde bariz iki çizgi var istediğin bir gebelikse tehlikeye atma işini şansa bırakma testi tekrarla yada kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…