- 9 Mayıs 2020
- 17
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi Zeynep Okmen toprak
Tekrarlıycam yakın tarihteÇok damlatılmış gibi geldide bana. Şahsen bende çok idrar damlatırdım başlarda, belki daha belirgin çıkar diye..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrarlıycam yakın tarihteÇok damlatılmış gibi geldide bana. Şahsen bende çok idrar damlatırdım başlarda, belki daha belirgin çıkar diye..
Hamilesin kuzum ama tekrarlicam yakında diyip erteleme oruç tutuyor San bence hemen tekrarla .Tekrarlıycam yakın tarihte
Oruç tutuyorum sabah uyanır uyanmaz açlık hissi oluyor genelde açlığa karşı dirençliyimdir acaba gebelik vardır da hormonlari mi etkiliyor adet gecikmesinin 3. Günündeyim hala kasiklarimda bı ağrı hissi var derin nefes alınca karnımda bı baskı hissi varHamilesin kuzum ama tekrarlicam yakında diyip erteleme oruç tutuyor San bence hemen tekrarla .
O hangisi oluyor varsa ilk gebeliğim olacak pek bı bilgim yok
Sıkıntı değil sonuç alayım yeter. Teşekkür ederim ilginizden ötürüDaha hassas oluyor erken gebelik testleri, biraz daha pahalı fakat kesin sonuç gösteriyor öyle diyeyim. İmkanın varsa hemen bi eczaneye git derim
Amin cumlemiz hakkında inş.Bana var gibi geldi. hayirlisi olsun
hanımlar Nisan ayının 7 sinde hastalandım 12 sinde yıkandım normalde düzenli hastalanırım çok nadir yumurtalık kisti den ötürü gecikmelerim olur bugün itibariyle 3 gün gecikmem var sahur vaktinde idrar testi yaptim ama sonucu pek anliyamadim ben fotoğrafları bırakayım yardımcı olun bana
ilk fotoğraf idrardan hemen sonra çekildi
ikinci fotoğraf 20 dk sonra
Üçüncü fotoğraf bir gün sonra Eki Görüntüle 2632392 Eki Görüntüle 2632393 Eki Görüntüle 2632394
Aralık ayında evlendim ilk ay korundum 4.5 aydır hiç korunmadik tutarsa istenilen bı gebelik Allah mahcup etmesintestte bozukluk olduğu kesin benimde olmuştu böle kırmızı boyası her yere dağıldığı öle olunca test bozuk oluryor ama ona rağmen ikinci çizgi belirmemişti ikinci çizgi belirmiş biraz sende pozitif olma ihtimali yüksek çok testi tekrarla bence hemen eğer istiyorsan inşallah hamilesindir
Aralık ayında evlendim ilk ay korundum 4.5 aydır hiç korunmadik tutarsa istenilen bı gebelik Allah mahcup etmesin ☺
Amin insaAllah dileyen herkese nasip etsin rabbiminşallah o zaman cnm tüm kalbimle temenni ediyorum hamile olmanı o yollardan geçen biri olduğum için bu yoldaki herkese dua ediyorum her zaman inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah☺☺
Canım ilk 3ay oruç tutma derler genelde senin testde bariz iki çizgi var istediğin bir gebelikse tehlikeye atma işini şansa bırakma testi tekrarla yada kan verOruç tutuyorum sabah uyanır uyanmaz açlık hissi oluyor genelde açlığa karşı dirençliyimdir acaba gebelik vardır da hormonlari mi etkiliyor adet gecikmesinin 3. Günündeyim hala kasiklarimda bı ağrı hissi var derin nefes alınca karnımda bı baskı hissi var
Kesinleştirdikten sonra oruç konusunu dikkate alacağım insaAllah ilginizden ötürü teşekkür ederimCanım ilk 3ay oruç tutma derler genelde senin testde bariz iki çizgi var istediğin bir gebelikse tehlikeye atma işini şansa bırakma testi tekrarla yada kan ver