- 9 Mayıs 2020
- 17
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi Zeynep Okmen toprak
-
Hayırlısı olsun :)Sanki var gibi ama bilemedim hayırlısı olsun
4 5 damla diyordu öyle yaptımSanki test bozuk yada idrarınızı fazla damlatmışta olabilirsiniz.
O hangisi oluyor varsa ilk gebeliğim olacak pek bı bilgim yokVar gibi, erken gebelik testi yapmalısınız
Öyle mi görünüyorPozitif
Teşekkür ederim ablam erken yapmış olabilirsin dedi hafta içi tekrarlamayi düşünüyorumPozitif canim tekrar al yap bitane
Gözün aydın canım hayırlı olsun hamilesinhanımlar Nisan ayının 7 sinde hastalandım 12 sinde yıkandım normalde düzenli hastalanırım çok nadir yumurtalık kisti den ötürü gecikmelerim olur bugün itibariyle 3 gün gecikmem var sahur vaktinde idrar testi yaptim ama sonucu pek anliyamadim ben fotoğrafları bırakayım yardımcı olun bana
ilk fotoğraf idrardan hemen sonra çekildi
ikinci fotoğraf 20 dk sonra
Üçüncü fotoğraf bir gün sonra Eki Görüntüle 2632392 Eki Görüntüle 2632393 Eki Görüntüle 2632394
Umarım öyledir teşekkür ederimGözün aydın canım hayırlı olsun hamilesin
Bana bozuk geldi bu testhanımlar Nisan ayının 7 sinde hastalandım 12 sinde yıkandım normalde düzenli hastalanırım çok nadir yumurtalık kisti den ötürü gecikmelerim olur bugün itibariyle 3 gün gecikmem var sahur vaktinde idrar testi yaptim ama sonucu pek anliyamadim ben fotoğrafları bırakayım yardımcı olun bana
ilk fotoğraf idrardan hemen sonra çekildi
ikinci fotoğraf 20 dk sonra
Üçüncü fotoğraf bir gün sonra Eki Görüntüle 2632392 Eki Görüntüle 2632393 Eki Görüntüle 2632394
Rica ederim canım başka testlede deneyebilirsinUmarım öyledir teşekkür ederim
Hafta içi tekrarlamayi düşünüyorum daha sonra kan testine gideceğimRica ederim canım başka testlede deneyebilirsin
4 5 damla diyordu idrar testinde öyle yaptımTest pozitif. İdrar fazla damlatılmış. İdrar fazla damlatıldığı için pozitif çıkmış olduğunu düşünmüyorum, iki üç damla idrarla tekrar deneyin.
4 5 damla diyordu idrar testinde öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?