Belirtilerin nelerdi canım hayırlı olsunnİnşallah 2. Çizgiyi sen de bir an önce görürsün dua edicem senin için
2 ocakta bu siliklik ile hamile olabileceğimi düşündük eşimde gördüğünü söyledi hatta ve dün kan verdim hamile olduğumu öğrendimKızlar test yaptım ve anında çok hafif silik çizgi çıktı gibi, silik de değil hayalet çizgi gibi bir şey. Fotoğrafları yüklesem bakar mısınız, adete 2 gün var
bunu bana mı yazdınız diğer arkadaşa mıben şahsen gördüm kaç gün gecikme oldu ve test kaçıncı dakikadan sora bu hale geldi
hayırlı olsun her ikinize de yazmış olayımbunu bana mı yazdınız diğer arkadaşa mı
ahahah tamamhayırlı olsun her ikinize de yazmış olayım
rica ederimahahah tamamteşekkür ederim canım benim
Yumurtlama dönemimden beri bitmeyen bazen hafif bazen şiddetli kasık ağrım ve batmam vardı hala da var, uykulu hal, göğüs hassasiyeti ve büyümesi bunlar vardıBelirtilerin nelerdi canım hayırlı olsunn
Ayyy maşallah sağlıkla kucağına al canımmm2 ocakta bu siliklik ile hamile olabileceğimi düşündük eşimde gördüğünü söyledi hatta ve dün kan verdim hamile olduğumu öğrendim
Ben adet oldum canım bu ay, 8 ocakta rahim filmi çekeceğimhayırlı olsun her ikinize de yazmış olayım
Canım çok hayali bir çizgi görüyorum inşallah vardırEki Görüntüle 3532342
Kızlar döngünün 23. Günü bata 5-7 gün var
Sizde var mı bir şeyler ?
Prodoctor marka
hayırlısı olsun inşallahAyyy maşallah sağlıkla kucağına al canımmm
Canım çok hayali bir çizgi görüyorum inşallah vardır
Teşekkür ederim canım benim Rabbim herkese nasip etsin en kısa süredeAyyy maşallah sağlıkla kucağına al canımmm
Canım yeni bir test yapsana, hem bat süresine yaklaşmış olduğun için daha net çıkar
yaptığımda atıcam fotoğraff :) batta ovülasyon takip etmedim bu ay net olarak uygulamaya göre işteCanım yeni bir test yapsana, hem bat süresine yaklaşmış olduğun için daha net çıkarçok merak ettim bak şimdi
Valla bu ovulasyonu bı ay yaptım o ay stresten kist oluştuyaptığımda atıcam fotoğraff :) batta ovülasyon takip etmedim bu ay net olarak uygulamaya göre işte
kist olduğunu nasıl anladınız belirti vs mi oldu ?Valla bu ovulasyonu bı ay yaptım o ay stresten kist oluştudoktorum düzenli günaşırı ilişkin varsa neden ovulasyon yapıyorsun ki dedi, yani düşününce bana da mantıklı geldi saldım ovulasyonu o yüzden inşallah gebesindir canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?