Yok gibi görünüyor canım :/Kızlar test yaptım ve anında çok hafif silik çizgi çıktı gibi, silik de değil hayalet çizgi gibi bir şey. Fotoğrafları yüklesem bakar mısınız, adete 2 gün var
Evet gözüküyor hayalet çizgi regl geçerse kan verin hayırlısı olsun inşallahKızlar test yaptım ve anında çok hafif silik çizgi çıktı gibi, silik de değil hayalet çizgi gibi bir şey. Fotoğrafları yüklesem bakar mısınız, adete 2 gün var
O kadar hafif silik ki fotoğrafta çıkmıyor, dua edin lütfenYok gibi görünüyor canım :/
Evet gözüküyor hayalet çizgi regl geçerse kan verin hayırlısı olsun inşallah
İnşaallah canım inşallahEvet gözüküyor hayalet çizgi regl geçerse kan verin hayırlısı olsun inşallah
İnşallah vardır bebiş yeni yılın ilk güzel hediyesi olsunİnşaallah canım inşallah, pazartesiye kadar bekleyeceğim o vakte kadar regl olmam lazım normalde
Çok hafif bende görüyorum canım. Morumsu, grimsi değilse bebiş vardır :) reglimi geçince tekrarla testi umarım bebişin seninledirKızlar test yaptım ve anında çok hafif silik çizgi çıktı gibi, silik de değil hayalet çizgi gibi bir şey. Fotoğrafları yüklesem bakar mısınız, adete 2 gün var
Dualarımdasın:)O kadar hafif silik ki fotoğrafta çıkmıyor, dua edin lütfen
İnşallah canımm çok teşekkür ederimmİnşallah vardır bebiş yeni yılın ilk güzel hediyesi olsun
Ahhh inşallah canımmm çok teşekkür ederimmÇok hafif bende görüyorum canım. Morumsu, grimsi değilse bebiş vardır :) reglimi geçince tekrarla testi umarım bebişin seninledir
Hamilesin canimmm Tebrikler hsykrli olsun kan ver bu hangi marka test,geçti mi adetBakar mısınız
Bu baya baya hamilelik, hayırlı olsunBakar mısınız
Regle bi 1 hafta varken kan vermiştim 5.7 ydi beta değerim. 2 gün sonra da bu testi yaptım. Predictor markası eczaneden almaya özen gösterin orjinal olması içinHamilesin canimmm Tebrikler hsykrli olsun kan ver bu hangi marka test,geçti mi adet
Onda yanilma olmuyor baya erken ogrenmisinizRegle bi 1 hafta varken kan vermiştim 5.7 ydi beta değerim. 2 gün sonra da bu testi yaptım. Predictor markası eczaneden almaya özen gösterin orjinal olması için
Evet sabırsızlığımdanOnda yanilma olmuyor baya erken ogrenmisiniz
Çıkmış da yeni ne guzell bende bekliyorum kafam karışık yer testte farklı gösteriyor erken gebelikte de çok silik yarın tekrar yapcam test bakalım nasıl olcakEvet sabırsızlığımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?