- 18 Ekim 2024
- 16
- 6
- 22
-
- Konu Sahibi meral_yunus
Amin inşallah teşekkür ederimAile hekimliğinde verebilirsin imkanın varsa rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Arkadaşlar merhaba adetime 7 gün var henüz fakat ben dayanamayıp test yaptım dün sabah ilk idrarla yaptığım en üstte ki, ortadaki bugün öğlen, alttaki 1 saat önce yaptım hepsinde de çok az belirgin silik çizgi var ben görebiliyorum fakat fotoğrafta siz görebilir misiniz bilmiyorum fikri olan var mı acaba gebelik olmuş olsa dünden bu yana koyulaşır mıydı?E nabizdan sonuç görünmüyor mu ? Test gününüz de tekrar kan verin bence. Ya kan testin de bir yanlışlık var ya da kimyasal gebelik ki onda bile bir değer vardir. İnşallah pozitif sonuçlanır.
Kanda gebelik testi yaptınız mıArkadaşlar merhaba adetime 7 gün var henüz fakat ben dayanamayıp test yaptım dün sabah ilk idrarla yaptığım en üstte ki, ortadaki bugün öğlen, alttaki 1 saat önce yaptım hepsinde de çok az belirgin silik çizgi var ben görebiliyorum fakat fotoğrafta siz görebilir misiniz bilmiyorum fikri olan var mı acaba gebelik olmuş olsa dünden bu yana koyulaşır mıydı?
Allah’ım gönlünüzü ferahlasın müjdeli haberi görmeyi nasip etsinYarın test yapacağım umarım pozitif güzel haberler alırım dua edin arkadaşlar rabbim hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin
Testin markası neydi acabaYarın test yapacağım umarım pozitif güzel haberler alırım dua edin arkadaşlar rabbim hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin
Yaptınız mı test acaba merak ettim sonucunuzuYarın test yapacağım umarım pozitif güzel haberler alırım dua edin arkadaşlar rabbim hepimize hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin
Sizin için üzüldüm ama insAllah olacak umudunuzu kaybetmeyinNegatif çıktı
Hayırlısı olsun vardır bir hayır de adet mi oldun kaçıncı gün oldun yumurtlamadan sonra âdetÇok umutlanmıştım çubuk testler yanılttı beni