- 12 Şubat 2025
- 27
- 6
- 1
- 23
- Konu Sahibi TlarlkAaaa
-
İkinci çizgi görünüyor inşallah gönlünüzce olsun.Benim de bugün gecikmemin 9. Günü days doctor testin markası o yüzden pek güvenemedim sizde yorumlar mısınızKalp çarpıntısı kasık ağrısı göğüs ağrısı yaşıyor adet öncesi olabilecek şeyler diye düşündüm Adetim 2 gün gecikti ilk idrarla test yaptım bıraktım 5 dk içince bu şekilde buldum hanımlar hamilemiyim sizde silik çizgi oldumu
Teşekkürler Evet sizdede 2 çizgi gözüküyor gibi rabbim nasip etsin kan testi yaptırın bende randevu aldım kan testi vericem insallah adet gelmezse hamişizdir inşaAllahİkinci çizgi görünüyor inşallah gönlünüzce olsun.Benim de bugün gecikmemin 9. Günü days doctor testin markası o yüzden pek güvenemedim sizde yorumlar mısınız
İnşallah yarın tekrar test yapacağım cuma gününe randevu aldım bende gelişmelerden birbirimizi haberdar edelimmm
Teşekkürler Evet sizdede 2 çizgi gözüküyor gibi rabbim nasip etsin kan testi yaptırın bende randevu aldım kan testi vericem insallah adet gelmezse hamişizdir inşaAllah
Pazartesi benim ravdevum vaar tabiki haberleşiriz selam ve dua ileİnşallah yarın tekrar test yapacağım cuma gününe randevu aldım bende gelişmelerden birbirimizi haberdar edelimmm
Evet inşallah haber edin lütfen bende ona göre kan vereyimİnşallah yarın tekrar test yapacağım cuma gününe randevu aldım bende gelişmelerden birbirimizi haberdar edelimmm
Evet inşallah haber edin lütfen bende ona göre kan vereyim
Teşekkürler Evet sizdede 2 çizgi gözüküyor gibi rabbim nasip etsin kan testi yaptırın bende randevu aldım kan testi vericem insallah adet gelmezse hamişizdir inşaAllah
Kızlar hayırlı kandiller bugünki testimEvet inşallah haber edin lütfen bende ona göre kan vereyim
Gebelik var bence hayırlı olsunKızlar hayırlı kandiller bugünki testim
sizlere de hayırlı kandillerKızlar hayırlı kandiller bugünki testim
Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine isteyen herkesin sağlıkla hayırlısıyla kucağını doldursunMaşşallah hamilesiniz hepiniz banada dua edin bende bebek haberi alayım
Ay teşekkür ederim yarın kan vermeye gideceğim inşallah kan testiyle de doğrularımGebelik var bence hayırlı olsun
3 senedir bebek istiyoruz psikolojik midir bilmiyorum ama eşim test almaya gittiğinde yani geçen hafta cuma günü karnıma regl ağrısı gibi bi ağrı girdi hatta bu ay da olmadı dedim bi kaç dk sürdü geçti hatta test yaptım testte ikinci çizgi çıkmadısizlere de hayırlı kandilleryine var çizgi herhangi bir belirtiniz var mi
Allahım nasip etsin3 senedir bebek istiyoruz psikolojik midir bilmiyorum ama eşim test almaya gittiğinde yani geçen hafta cuma günü karnıma regl ağrısı gibi bi ağrı girdi hatta bu ay da olmadı dedim bi kaç dk sürdü geçti hatta test yaptım testte ikinci çizgi çıkmadı
Gögüs uçların sadece dokununca ağrıması ve biraz dolgunluk hissi var
Arada hafif kasık ağrısı hissediyorum bi kaç saniyelik
Belim de bazen hafif yoğun şekilde ağrıyor
Aaa kalp çarpıntısı da var bende yani bazen o kadar hızlı oluyor ki yatak sallanıyor gibi hissediyorum bi de yüzümü sivilce bastı ya yanak altlarım özellikleAllahım nasip etsinbendede hepsi var kalp çarpıntısı olıyor kardiyoljiye bile gittim eko kalbin iyi dedi gönderdi
Olmuş olmuşKalp çarpıntısı kasık ağrısı göğüs ağrısı yaşıyor adet öncesi olabilecek şeyler diye düşündüm Adetim 2 gün gecikti ilk idrarla test yaptım bıraktım 5 dk içince bu şekilde buldum hanımlar hamilemiyim sizde silik çizgi oldumu
İlk 5-10dk içinde okumanız gerekiyor testi çizgi var ama sonradan çıktıysa geçersiz oluyor maalesef inşallah Allah gönlünüze göre versinHerkese hayırlı kandiller testim kuruma çizgisi mi ?kan testini adetim geçmesini bekliyorum düzensiz aslında. Göğüs sizintim çok fazla dokunamiyorum. Sadece geçen ay 1 gün kanamam oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin mübarek aylarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?