- 2 Mart 2025
- 57
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi Nickim bile yok
Güzel bir haber getirdiiiiimmmmAyyy hadi inşallah kendiliğinden bir mucize olmuştur amiiinnsabah kan testi verip bizi de bilgilendirir misin beraber mutlu olalımmmm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel bir haber getirdiiiiimmmmAyyy hadi inşallah kendiliğinden bir mucize olmuştur amiiinnsabah kan testi verip bizi de bilgilendirir misin beraber mutlu olalımmmm
![]()
Yorumunuz için teşekkür ederim, kan verildi, sonuç ektedir.Teste göre pozitif kan verin bence siz direk
Amin canım darısı tüm kız kardeşlerimin başına. Güzel dileğin için çok teşekkür ederim![]()
Masallah hayırlı olsunYorumunuz için teşekkür ederim, kan verildi, sonuç ektedir.![]()
Öncelikle tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsinYorumunuz için teşekkür ederim, kan verildi, sonuç ektedir.![]()
Ah inşallah bende size çok teşekkür ederimÇok ama çok teşekkür ederim tüm bu desteğiniz ve güzel dilekleriniz için. Dualarımda olacaksınız hep, sizden de en kısa sürede güzel haberler alalım inşallah![]()
Rica ederim ne yaptım kiAh inşallah bende size çok teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için, 7 marttı ama ortalama döngü süresine göre, son aylarda biraz düzensizleşmiştiÖncelikle tebrik ederim Allah kucağınıza almayı nasip etsinBat hangi tarihti sizin acaba
Benim 9 Mart ama henüz regl olmadımÇok teşekkür ederim güzel dileğiniz için, 7 marttı ama ortalama döngü süresine göre, son aylarda biraz düzensizleşmişti
Olur tabi ki bende bir kaç saat önce kanama başladı ama reglime 1 hafta var daha ki o kadar yoğun ve çok değil acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm ilk hamile kaldığımda olmamıştı ama yerleşme bendeRica ederim ne yaptım kiMutlaka haberleşelim gelişmelere ilgili olur mu
Ayy umarım öyledir, güzel haberlerini bekliyorumm canımOlur tabi ki bende bir kaç saat önce kanama başladı ama reglime 1 hafta var daha ki o kadar yoğun ve çok değil acaba yerleşme kanaması mı diye düşündüm ilk hamile kaldığımda olmamıştı ama yerleşme bende
Aayy ayy ayyy maşallaaahhGüzel bir haber getirdiiiiimmmm![]()
Çok teşekkür ederim canımmAayy ayy ayyy maşallaaahhsağlıkla ilerlesin inşallah canımm
![]()
gözün aydın