- Konu Sahibi busenur eroglu
Belirtileriniz nelerdiErken gebelik testi yaptım oda çok hafif silik çizgi çıktı sabah ilk idararla yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtileriniz nelerdiErken gebelik testi yaptım oda çok hafif silik çizgi çıktı sabah ilk idararla yaptım
Midem çok bulanıyor bir kere afedersin kustum kasıklarım da batma felan oluyor beyaz akıntım bel ağrısı halsizlik elim ayağım boşalıyor bazen belırtim bunlar canımBelirtileriniz nelerdi
Sabah ilk idararla yaptım erken gebelik testi gene silik çıktı benımdeBilmiyorum ama ben erken gebelik testinde benim hiç belli olmamıştı albi de silik çıkıyordu hep senin attığın şekilde. Gebesin zaten gidip kan verirsen daha netleşir.
Ne güzel kesin hamilesin bence benim regl 3 gün geciktiginde aynen böyle silik çıkmıştı 4.gün kan verdim 75 çıktıMerhaba arakadaslar yumurtlama dönemi değerlendirdim gögsüme dokununca ağrı var midem felan bulanıyor kasıklarım da batma felan oluyor adete bir hafta kala test yaptım ama hep negatif çıktı 4 gün kala yaptım çok çok hafif silik çizgi çıktı normal testle yaptım erken gebelık testım var ama onu kullanmadım sizce hamile miyim böyle olan varmı yada erken gebelık testi yapsam daha mı koyu çıkar bu testte çok hafif silik çıktı testi yaptıktan bir dk içinde çıktı böyle olup hamıle olan varmı aranızda
Gecikme varmıSabah ilk idararla yaptım erken gebelik testi gene silik çıktı benımde
Sence ben ne zaman kan vermeliyimNe güzel kesin hamilesin bence benim regl 3 gün geciktiginde aynen böyle silik çıkmıştı 4.gün kan verdim 75 çıktı
Yok daha 4 gün var reglGecikme varmı
Bence acele etme. Regl gününde olmazsan ertesi günü gidip hemen ver. Ben düşük yaptım o gebeliğimde. Şimdi reglme 3 gün var bakalım nasip olmazsam bende gidip vericem test felan yapmadım.Sence ben ne zaman kan vermeliyim
Yarına randevu almıştım ama iptal mi edeyimBence acele etme. Regl gününde olmazsan ertesi günü gidip hemen ver. Ben düşük yaptım o gebeliğimde. Şimdi reglme 3 gün var bakalım nasip olmazsam bende gidip vericem test felan yapmadım.
İşine karışmak istemem tabi ki sen nasıl istersen öyle yap. Ama bazen 1 gün öncesinde bilemçıkmıyor regl geçiyor 2 gün sonra çıkıyor. Başka formlarda çok okudum bu şekilde ama uzak değilse seni yormuycaksa gidip gelmen git ver istersen sen bilirsin canımmm. İnşallah hamişsssindirYarına randevu almıştım ama iptal mi edeyim
İnş canım Allah herkese kalbinden geçeni versin hayırlı şekildeİşine karışmak istemem tabi ki sen nasıl istersen öyle yap. Ama bazen 1 gün öncesinde bilemçıkmıyor regl geçiyor 2 gün sonra çıkıyor. Başka formlarda çok okudum bu şekilde ama uzak değilse seni yormuycaksa gidip gelmen git ver istersen sen bilirsin canımmm. İnşallah hamişsssindir
Baya da belirti var canım inşallah güzel sonuçlar alırsınMidem çok bulanıyor bir kere afedersin kustum kasıklarım da batma felan oluyor beyaz akıntım bel ağrısı halsizlik elim ayağım boşalıyor bazen belırtim bunlar canım
İnş canım hepimiz alırızBaya da belirti var canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin inşallah canım bende şuan gebelik düşünüyorum bi kez düşük yaptım hamile olduğumu anlamadım bile şuan 5 gün var adetime belirti bi tek kasık ağrım var gurultu gibi üşüttüm mü bilemedimİnş canım hepimiz alırız
Kan testi vermekten çekinmeyin benim de çizgim sizinki gibi çıktığı gün değer 12 çıktı. Birdaha da test yaptırmadım.daha adet günüm gelmedi hergün kaset test yaparak çizginin koyulaşmasını takip edeceğim.Yarına randevu almıştım ama iptal mi edeyim
Geçmiş olsun canım inş Allah nasip ederAmin inşallah canım bende şuan gebelik düşünüyorum bi kez düşük yaptım hamile olduğumu anlamadım bile şuan 5 gün var adetime belirti bi tek kasık ağrım var gurultu gibi üşüttüm mü bilemedim
Cuma günü gidecem canım sağlık ocağında verecem test yarın yapmıyormuş sağlık ocağı cumaya kaldı pazartesi de sonuc çıkar dediler nasıl dayanacam bilmiyorumKan testi vermekten çekinmeyin benim de çizgim sizinki gibi çıktığı gün değer 12 çıktı. Birdaha da test yaptırmadım.daha adet günüm gelmedi hergün kaset test yaparak çizginin koyulaşmasını takip edeceğim.
Evet çok varmış daha pazartesiye böyle zamanlarda günler geçmek bilmiyor. Elinde test varsa yarın öbürgün evde yap bak bakalım koyılaşma var mı diye en azından pazartesiye kadar için rahatlar.Cuma günü gidecem canım sağlık ocağında verecem test yarın yapmıyormuş sağlık ocağı cumaya kaldı pazartesi de sonuc çıkar dediler nasıl dayanacam bilmiyor
Ayn benimde aklımda o varEvet çok varmış daha pazartesiye böyle zamanlarda günler geçmek bilmiyor. Elinde test varsa yarın öbürgün evde yap bak bakalım koyılaşma var mı diye en azından pazartesiye kadar için rahatlar.