• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgi acik bakabilir misinizzzz hamile miyim ?🥹

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
218
50
13
26
Akşam idrarıyla yaptım az önce. Reglime 5 gün var yumurtlamadan sonrada 10. Günümdeyim. Doğum kontrol hapını bu aralık ayında bırakıp hasta olmuştum ilk denememiz 26 yaşındayım adetim düzenli olur yumurtlamamda tahmin ettiğim tarihte gerçekleşti beyaz akıntımdanda belli oluyordu 29 u pik günü değerlendirmiştim aşırı heyecanlandım 🥹♥️

Eklentiler

• IMG_2049.jpeg
    IMG_2049.jpeg
    36,9 KB · Görüntüleme: 79
Akşam idrarıyla yaptım az önce. Reglime 5 gün var yumurtlamadan sonrada 10. Günümdeyim. Doğum kontrol hapını bu aralık ayında bırakıp hasta olmuştum ilk denememiz 26 yaşındayım adetim düzenli olur yumurtlamamda tahmin ettiğim tarihte gerçekleşti beyaz akıntımdanda belli oluyordu 29 u pik günü değerlendirmiştim aşırı heyecanlandım 🥹♥️
Hayırlı olsun kullandığınız test markasını bilmiyorum ama silik değil gayet iyi görünüyor testi sabah ilk idrarla denemenizi öneririm ve kan testi mutlaka verin umarım gönlünüzce olur🙏🏻

Yanlış anlamayın ama nimo ben de yalancı pozitif vermişti inşallah sizinkisi gerçektir. Kaset testle ya da başka marka test ile tekrarlayın
Peki anında mı çıkmıştı bundanda korkuyorum ya yanlışsa yalancı pozitifse diye daha önce hiç çift çizgi görmedim anında belirenini giç görmedim sizinki nasıldı🥹🥹 yok estf niye yanlış anlayayım🩷

Gebelik görünüyor ama biraz daha bekle bence adet gününde 2 3 gün geçsin direk kan ver

Peki anında mı çıkmıştı bundanda korkuyorum ya yanlışsa yalancı pozitifse diye daha önce hiç çift çizgi görmedim anında belirenini giç görmedim sizinki nasıldı🥹🥹 yok estf niye yanlış anlayayım🩷
1-2 dk içinde çıkmıştı ben de umutlanmıştım. Ama sizinki kadar koyu değildi daha silikti. Evde test yok mu başka ? Ya da nöbetçi eczaneden alabilirsin sabahı bekleyemem diyorsan. İnşallah gönlüne göre olsun

Tekrar gidip baktım bu şekilde dediğiniz gibi yapıcam başka test yada direk kan veririm işe gitmeden önce kafam rahat olur🥹🩷

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 46
1-2 dk içinde çıkmıştı ben de umutlanmıştım. Ama sizinki kadar koyu değildi daha silikti. Evde test yok mu başka ? Ya da nöbetçi eczaneden alabilirsin sabahı bekleyemem diyorsan. İnşallah gönlüne göre olsun
Bence var ya bende yaptım nimo marka benim yarım saat sonra belirdi cizgi kuruma çizgisiydi ama hamile falan değildim

Back