slm bende sabah ilk idrarımla ögrenmiştim hamile oldugumu dr.lar biraz idararınızı yapın sonra test için alın bi miktar diyo bende 5 gün önce ögrenmiştim silik cıkmıştı darısıda size olsun inşşşşşş
ooo sen baya erken ögrenmissin ne kadar güzell.ben baya yapiyorum afedersin cisimi kabin icine sonra max yazan yere kadar sokuyorum cubugu
sendede silikmi cikmisti tatlim?
evet canim ama benim yaptigim testte zaten hcg test dikkat ettiysen yaninda mavi yerin üzerinde yaziyo yani erken test oluyo son 3 testim kaldi bi tane daha yapsammi
bence hamıssın tatlım yaaaaaaaa
evet cızgı cok belırgın
ayyy hadı bakalım
banada degısık bı olay geldı basıma
forumdan bırısı yumurtlamamı hesapladı 17 subat dedı bende 21 subatta kan testı negatıf cıkmısdı suanda adetım 1 gun gecdı
acaba demekden alkamıuyorum kendımı
adet belırtımde yok
1 haftadan daha fazladır sadece belım agrıyor
ve sureklı gazım var
ayy hadi insallaaaah rabbimmmm sende hamis olursun insallaaahhh.bende acayip gaz vardiya resmen 5 dk da bir ama kimyasal gebelik olabilir diye korkuyorum dogrusu
asla kotu dusunme cnm
olsada olmasada Allahtan sonucta
bız ıuyısını dusunelım her zaman
koccaman olsun o karnın sonrada Allah kucagına almayı bır omur yasamayı nasıp etsın sana cnmm
ınsallah
inşallah hamişsindir canım valla benide heveslendirdin arkadasım yaa :)
bugünde benim adet günüm olması lazım beklemedeyim.. 10 günü aşkındır göğüslerim cok hassas, çok gazım var hiç olmadıgı kadar.. gecen hafta içinde kasıklarımda batmalar oldu.. acaba acaba acabaaa diyorum hep...
testi illaki sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyo şimdi yapsam olma mııı ne dersiniz cankuşlar
canım bende ilk idrarla yapılmasını duymuştum ama ögleden sonra yaptığım teste hemen çıkmıştı bence fark etmiyor
hımm yapsam mı acaba yaa :97: heyecanlandım.. gecen ayda 5 gün gecmişti.. tam testi yapmaya giderken birden adet oldum şaka gibiydi :)
canım beklemek insanı dahada strese sokuyor acaba acaba aklından bi an çıkmıyor başka bi belirtilerde varsa fazla ümitlenmeden yap bence inşallah güzel haber veririsin canım
canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah dileklerin kabul olsun
bende heycanla bekliyorum yapınca banada sonucu bildirirsen çok sevinirim
çok şükür Rabbim bu mutluluğu bize tatdırdı isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah
amiiinnn :)
artık varsa da yoksa da burdan ilan ederim sonucu
meraba kizlar doktordan geldim simdi.muayene etti ve henüz bebgin görünmedigini söyledi.sanirim erken.yada hamile degilim bilmiyorum moralim bozuldu.2-3 hafta sonra görünebilir dedi
moralini bozma pozitif düşün.. bak sen beni heveslendirdin bende test yaptım annecigimle veee bende de bi tane silik çizgi çıktı.. Allahım inşallah dogrudur
ayy canim benim iinsallah rabbim gönlüne göre verir.doktorda bisi göremeyince moral 0 oluyo malum.neyse sen acele etme biraz daha bekle sonra git doktora gör bebisini emi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?