Silik 2.cizgi....

ooo sen baya erken ögrenmissin ne kadar güzell.ben baya yapiyorum afedersin cisimi kabin icine sonra max yazan yere kadar sokuyorum cubugu
sendede silikmi cikmisti tatlim?

ooo sen baya erken ögrenmissin ne kadar güzell.ben baya yapiyorum afedersin cisimi kabin icine sonra max yazan yere kadar sokuyorum cubugu
sendede silikmi cikmisti tatlim?

evet sekercimmm insan 17 aydır her adetinde acaba diye beklerse gerci ben ilk kez doktor takibine gitmiştim ve klomen kullanmıştım onun sayesinde hamile oldum yumurtalarım tembelmiş meger her ay agla agla bi hal oluyodum çok şükür bugünleride görmek varmış darısıda size olsun inşşş

evet canim ama benim yaptigim testte zaten hcg test dikkat ettiysen yaninda mavi yerin üzerinde yaziyo yani erken test oluyo son 3 testim kaldi bi tane daha yapsammi

bence hamıssın tatlım yaaaaaaaa
evet cızgı cok belırgın
ayyy hadı bakalım
banada degısık bı olay geldı basıma
forumdan bırısı yumurtlamamı hesapladı 17 subat dedı bende 21 subatta kan testı negatıf cıkmısdı suanda adetım 1 gun gecdı
acaba demekden alkamıuyorum kendımı
adet belırtımde yok
1 haftadan daha fazladır sadece belım agrıyor
ve sureklı gazım var

ayy hadi insallaaaah rabbimmmm sende hamis olursun insallaaahhh.bende acayip gaz vardiya resmen 5 dk da bir ama kimyasal gebelik olabilir diye korkuyorum dogrusu

ayy hadi insallaaaah rabbimmmm sende hamis olursun insallaaahhh.bende acayip gaz vardiya resmen 5 dk da bir ama kimyasal gebelik olabilir diye korkuyorum dogrusu

asla kotu dusunme cnm
olsada olmasada Allahtan sonucta
bız ıuyısını dusunelım her zaman
koccaman olsun o karnın sonrada Allah kucagına almayı bır omur yasamayı nasıp etsın sana cnmm
ınsallah

Ay tatlım bu silik falan değil bildiğin belirgin çizgi.Benim ilk yaptığımda testte çizgi gölge gibiydi hem de adet günümde.Şimdi 6 haftalık hamileyim.Hayırlı olsun canım.Allah devamını getirsin

asla kotu dusunme cnm
olsada olmasada Allahtan sonucta
bız ıuyısını dusunelım her zaman
koccaman olsun o karnın sonrada Allah kucagına almayı bır omur yasamayı nasıp etsın sana cnmm
ınsallah

Ayy allah razi olsun canimm sende tat bu duyguyu insallah herkes tatsinnn

inşallah hamişsindir canım valla benide heveslendirdin arkadasım yaa :)
bugünde benim adet günüm olması lazım beklemedeyim.. 10 günü aşkındır göğüslerim cok hassas, çok gazım var hiç olmadıgı kadar.. gecen hafta içinde kasıklarımda batmalar oldu.. acaba acaba acabaaa diyorum hep...

testi illaki sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyo şimdi yapsam olma mııı ne dersiniz cankuşlar

canım inşallah hamilesindir canı gönülden dua ediyorum
ikinci çizgi silikte olsa belli bence bebiş var diyorum
bende günüm geçmeden tam adet günümde yapmıştım testi dayanamayıp hemen koyu bi şekilde ikinci çizgi çıkmıştı
herşey gönlünce olsun hayatım

canım bende ilk idrarla yapılmasını duymuştum ama ögleden sonra yaptığım teste hemen çıkmıştı bence fark etmiyor

canım bende ilk idrarla yapılmasını duymuştum ama ögleden sonra yaptığım teste hemen çıkmıştı bence fark etmiyor

hımm yapsam mı acaba yaa :97: heyecanlandım.. gecen ayda 5 gün gecmişti.. tam testi yapmaya giderken birden adet oldum şaka gibiydi :)

hımm yapsam mı acaba yaa :97: heyecanlandım.. gecen ayda 5 gün gecmişti.. tam testi yapmaya giderken birden adet oldum şaka gibiydi :)

canım beklemek insanı dahada strese sokuyor acaba acaba aklından bi an çıkmıyor başka bi belirtilerde varsa fazla ümitlenmeden yap bence inşallah güzel haber veririsin canım

Son düzenleme:
canım beklemek insanı dahada strese sokuyor acaba acaba aklından bi an çıkmıyor başka bi belirtilerde varsa fazla ümitlenmeden yap bence inşallah güzel haber veririsin canım

evet beklemek cok strese sokuyor haklısın.. bu gece rüyamda bi tane bebek gördüm daha ufacık annemle yanına gidiyoruz bi sarılıyor bana anlatamam.. cok etkilenmişim sabah eşime anlattım.. inşallah bizde tadarız bu duyguyu.. bugün yapayım bari ben şu testi

canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah dileklerin kabul olsun
bende heycanla bekliyorum yapınca banada sonucu bildirirsen çok sevinirim
çok şükür Rabbim bu mutluluğu bize tatdırdı isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah

amiiinnn :)
artık varsa da yoksa da burdan ilan ederim sonucu

meraba kizlar doktordan geldim simdi.muayene etti ve henüz bebgin görünmedigini söyledi.sanirim erken.yada hamile degilim bilmiyorum moralim bozuldu.2-3 hafta sonra görünebilir dedi

meraba kizlar doktordan geldim simdi.muayene etti ve henüz bebgin görünmedigini söyledi.sanirim erken.yada hamile degilim bilmiyorum moralim bozuldu.2-3 hafta sonra görünebilir dedi

moralini bozma pozitif düşün.. bak sen beni heveslendirdin bende test yaptım annecigimle veee bende de bi tane silik çizgi çıktı.. Allahım inşallah dogrudur

moralini bozma pozitif düşün.. bak sen beni heveslendirdin bende test yaptım annecigimle veee bende de bi tane silik çizgi çıktı.. Allahım inşallah dogrudur

ayy canim benim iinsallah rabbim gönlüne göre verir.doktorda bisi göremeyince moral 0 oluyo malum.neyse sen acele etme biraz daha bekle sonra git doktora gör bebisini emi.

ayy canim benim iinsallah rabbim gönlüne göre verir.doktorda bisi göremeyince moral 0 oluyo malum.neyse sen acele etme biraz daha bekle sonra git doktora gör bebisini emi.

doktor kan tahlili yapmadı mı canım sana..
bende beklyim bi kac gün sonra bi kan testi yaparız.. ama annem kesin var diyo silik cizgi sonradan beliriverdi.. tek cizgi cıkınca ayy yokkk dedim ama sonradan silik cıktı.. allah gönlümüze göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…