Silik 2.cizgi....

Blgs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
321
4
116
Almanya
Kizlar meraba daha öncede yazmistim regl günü 28 subat.ama ben bi test yapim dedim biraz önce ve 2.cizgiyi silik gördüm.gözlerime inanamadim.yarin sabah yine yapicam ve sonucu yazicam arkadaslar umarim sonnuc dogrudurrabbim isteyen herkeze versin aminnn

Hayirli olsun, bende de silik cikmisti. Ustelik kac tane yaptiysam hepsi silikti ama bir gun arayla yaptiklarimda gittikce belirginlesiyordu. Kesin hamilesin.

ayy kizlaar heyecandan uyuyamadim simdi bi test daha yaptim ve resmini koyucam bi bakarmisinizallah razi olsun hepinizden isteyen herkes anne olur insallah tez zamandaama flash tanmidir nedir benim gördügüm kadar net cikmamis yinede bakin istedim

Diger testler önceden yapmis olduklarim :)sakliyodum hepsini:)bide idrar testi bekleyince pembelik olusuyo denmisti ama benim bekleyen testlerim de hic pembelik yok kizlar,yani testlerim hatali degil sanirsam :)

Eklentiler

• $002.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
kizlar buda yakindan resmi

Eklentiler

• $Unbenannt.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:

Bi türlü dogru düzgün ekleyemedim sürekli hata veriyodu kizlar özür dilerm

cnm hayırlı olur inş bence var neden dersen bnm komşununda silik çıkmıştı gbeymiş dr gitti öyle öğrendi

canimsence kac gün sonra gitmeliyim doktora ne dersin

yani doktora gittiğinde vainal ultrasn yapar eğer öyle olsun istemiyosan 2 hafta kadar bekle derim ama fark etmez dersende 2 yada 3 gün sonra git cnm bence göğüslerde hassasiyet varmı cnm

evet var canm oda daha yeni basladi zaten yani dünden itibaren bide karnim agriyo bisiler saplaniyo,sirtim agriyo.cok gazim var.hic belirtim yoktu gaz haric hepsi bi anda beliriverdi.adetolcam sandim test yapinca sok oldum.ama kimyasal gebelik diye bisey varmis o yüzden kendimi cok heveslendirmemeye calisiyorum.ama insallah hamisimdir:)

inş cnm Rabbim gönlüne göre versin

karın ağrısına dikkat et cnm yinede
kendine iyi bak ayaklarını üşütme
evde korse varsa şu bele takılıyor ya hani sıcak tutması için ondan tak üşütmeyesin
bende şuan 3 aylık hamişim ilk zamanlarda çok dikkat ettim rahat bir ay felan korse taktım üşütmemek için ..
çünkü gebe kalmadan önce idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim ama meğersem o zamnda gebeymişim 7 haftalıkken öğrendm ben hamiş olduğumu

kendine iyi bak yeter kimyasal gebeliğide ilk defa duydum cnm bilmiyodm inş öyle bişey değildir

saol canim söyledigin icin dikkat edicem.allah razi olsun ilgilendigin icin rabbim evladini sapa saglam nur topu gibi kucagina almayi nasip etsin insallah.ben yine gelismeleri yazicam buradan sende kendine iyi bak canim bebisede tabiki

ayyy kuzum benim sen galiba hamilesin..inşallah öyledir..inşallah hamişsindir.
kan tahlili sonucunuda bir an önce bildir listede seni hemen hamiş yapayım

ayyy kuzum benim sen galiba hamilesin..inşallah öyledir..inşallah hamişsindir.
kan tahlili sonucunuda bir an önce bildir listede seni hemen hamiş yapayım

ayy canim yaaa insallah hamileyimdir yarabbiimmm.canim yarin bi test daha yapicam sabah yine ayni sekilde cikarsa pazartesi kan testine gidicem dua edin ne olur bebeim tutunsun banakeske türkiyede olsam hemen özel hasteneye gider kan aldirirdim offf burda yapmiyolarki her zaman.sonucu bildircem tatlim :18::18::119::119:

cnm yurtdısındaysanda eczanelerde erken gebelık testlerı vardır sanırım
su hassas denılenlerden :)
ayy hadı bakalım

inşallah hamıssındır cnm
allah hepımıze nasıp etsın

canim allah sanada,bu sitede bebis bekleyen herkesede nasip etsin insallah...daha kesin degil ama galiba hamileyim
bu arada canim testimin resmini koymustum baktinmi?ne diyosun

Son düzenleme:
slm bende sabah ilk idrarımla ögrenmiştim hamile oldugumu dr.lar biraz idararınızı yapın sonra test için alın bi miktar diyo bende 5 gün önce ögrenmiştim silik cıkmıştı darısıda size olsun inşşşşşş

saol canim söyledigin icin dikkat edicem.allah razi olsun ilgilendigin icin rabbim evladini sapa saglam nur topu gibi kucagina almayi nasip etsin insallah.ben yine gelismeleri yazicam buradan sende kendine iyi bak canim bebisede tabiki

amiiiiin Allah razı olsun cnm Rabbim seninde gönlüne göre versin inş :13:

cnm yurtdısındaysanda eczanelerde erken gebelık testlerı vardır sanırım
su hassas denılenlerden :)
ayy hadı bakalım

evet canim ama benim yaptigim testte zaten hcg test dikkat ettiysen yaninda mavi yerin üzerinde yaziyo yani erken test oluyo son 3 testim kaldi bi tane daha yapsammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…