Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyide aynı şey mi bu.Ben sitedeyim de ama baba evim aile apartmanımız. Bizim bir alanımız var arsamızdan ayrılmış araçları oraya park ediyoruz, oraya kimseyi sokturtmayız bizim özel mülkümüz, apartman önüne de çektirmiyoruz, çünkü kapıyı kapatıyor, kaldırımı işgal ediyor ve bodrum dairelerin önünü tamamen kapatıyor. Eh bir de bizim apartmanda engellimiz var. Ben de görünce silecek kaldırıyorum. Gitsin yola park etsin apartmanın böğrüne giriyorlar.
Bizim sitede var bu durum çok sinir oluyordum. İki kez acil durum için blok girisine park ettik Max yarım saat sonra çektik. Biri eşim covidden hastanede yattığı için yuruyemiyordu kapının önüne çektim. Kıyafetlerde covidden dolayı hemen makineye atmak gerekiyordu. Hemen attım ki ortalığa sacilmasin virüs. Max 30 dakika sürmüştür. Hemen silicegi biri kaldırmis. İkincisinde de oğlumun birden tuvaleti geldi. Hatta bulunduğumuz yer eve 5 dakika araba mesafesindeydi ama wc yoktu. Hemen dedim eve yetiştir. Onda da acele tuvalet mevzusunda silecek kalkmis.merhaba
arabamızı dışarıya park ediyoruz. evimizin önünde boş yer olmayınca biz de karşı apartmanın önüne park ediyoruz. telefonumuz camda yazılı olduğu halde sileceklerimiz kaldırılıyor. oraya park eden her araca aynı şey yapılıyor. günün belli saatlerinde açılan su deposu var küçük ama onun da girişine park etmiyoruz.dikkat ediyoruz. en son aynı şey olunca apartmanda balkonda oturan birine sordum görmediğini haberi olmadığını söyledi. bu durumdan şikayetçiyiz. sizce ne yapmalı? yer kalmayınca park edebileceğimiz bir yer yok başka. en son çare orası.
Yer Ankara mimerhaba
arabamızı dışarıya park ediyoruz. evimizin önünde boş yer olmayınca biz de karşı apartmanın önüne park ediyoruz. telefonumuz camda yazılı olduğu halde sileceklerimiz kaldırılıyor. oraya park eden her araca aynı şey yapılıyor. günün belli saatlerinde açılan su deposu var küçük ama onun da girişine park etmiyoruz.dikkat ediyoruz. en son aynı şey olunca apartmanda balkonda oturan birine sordum görmediğini haberi olmadığını söyledi. bu durumdan şikayetçiyiz. sizce ne yapmalı? yer kalmayınca park edebileceğimiz bir yer yok başka. en son çare orası.
Silecek kaldırmak çok terbiyesizce. Ve yetkiniz dışında. Fotosunu çekin ilgili yere şikayet edin. Ceza verme ve mudahale etme yetkisi sizde değil.Ben sadece kaldırıma park etmiş araçların sileceğini kaldırıyorum. Siz de apartman önü derken mesela kaldırım gibi bir yere mi park ediyorsunuz acaba?
Kaldırıma park edenlerdensiniz herhaldeSilecek kaldırmak çok terbiyesizce. Ve yetkiniz dışında. Fotosunu çekin ilgili yere şikayet edin. Ceza verme ve mudahale etme yetkisi sizde değil.
Bir kez de akan trafikte kadının biri okuldan çocuklarını almak için çift sıra park etmis birinin silecegini kaldırmak için arabasini yolun içinde bırakıp yan arabanın silecegini kaldırmaya indi..bu arada arkasında bir dünya sıra oluştu.. yağmurlu günde sadece çift sıra park oluyor ama yol akiyor yine de. Velevki hata olsun yine de zabıta değilsiniz polis degilsiniz ne hakkınız var.
Bu simarikligin ardı kesilmiyor çünkü. Çizgiyi geçmediği halde oglusu rahat binememis yan arabaya diye silecek kaldıran var.
Hanımefendi kendi evinizin önü boş değil diye hangi hakla başka bidanın önüne park edebiliyorsunuz ki çok normal silecek kaldırmaları. Bizde de var bir manyak 10 tane de duba koysak otopark girişine, sanki ona yer tutmuşuz gibi sürekli oraya park ediyor. Yakında duvara plakasını yazıp sen park etme diye rezil edeceğizmerhaba
Siz iyimisiniz ya, başka binanın önüne park etmek için ordaki oturanlardan izin mi alacaktı. Devletin verdiği hak ile park etmiş; itirazınız mı var?Hanımefendi kendi evinizin önü boş değil diye hangi hakla başka bidanın önüne park edebiliyorsunuz ki çok normal silecek kaldırmaları. Bizde de var bir manyak 10 tane de duba koysak otopark girişine, sanki ona yer tutmuşuz gibi sürekli oraya park ediyor. Yakında duvara plakasını yazıp sen park etme diye rezil edeceğiz
Silecek kaldırmak kibarca uyarmaktır. Muhattap olmanın sonucu daha kötü şeylere yol açar. Ve evet, misafirliğe gittiğimde hiçbir zaman rastgele boş bulduğumuz bir yere hiç koymadık. Ya otopark, yada gidebileceğimiz başka ulaşım araçları ile. Birisi sileceğimizi kaldırdığında kalkıp öfkelenip dövecek değilim, gayet normal birşey bu.Siz iyimisiniz ya, başka binanın önüne park etmek için ordaki oturanlardan izin mi alacaktı. Devletin verdiği hak ile park etmiş; itirazınız mı var?
Misfirliğe gittiniz zaman arabayı katlayıp çantanıza koyuyorsunuz herhalde? Başkasının binasının önüne koymuyorsunuzdur diye düşünüyorum.
Konusahibi yerinizde olsam cama not yapıştırım, sileceğime birdaha dokunulduğunu görürsem söker müsait yerine monte ederim diye ve oraya park eder pusuya yatarım.
Eminim öyle oluyordur.Silecek kaldırmak kibarca uyarmaktır. Muhattap olmanın sonucu daha kötü şeylere yol açar. Ve evet, misafirliğe gittiğimde hiçbir zaman rastgele boş bulduğumuz bir yere hiç koymadık. Ya otopark, yada gidebileceğimiz başka ulaşım araçları ile. Birisi sileceğimizi kaldırdığında kalkıp öfkelenip dövecek değilim, gayet normal birşey bu.
Sanıyorsunuz ki silecek kaldırıldı diye tüm TC polisi oraya intikal edip hemen bakacaklar. İnanın umursayıp gelmiyorlar bile.Eminim öyle oluyordur.
Ayrica silecek kaldırmak terbiyesizlik ve medeniyetsizliktir. Size normal geliyor olabilir
Benim başıma hiç gelmedi, burda öyle birşey mümkün değil ama TR de başıma gelse kavgada ederim şikayetçide olurum.
tovbe est devletin sokagina koyduk diye icazet mi vericez ne hakla benim arabamin silecegini kaldirir bildigin suc bu .otopark girisi ayri ama kusura bakmayin tabi ki baska binanin onune park edebilirim dumduz sokak cunku kimsenin tapulu mali degil .Hanımefendi kendi evinizin önü boş değil diye hangi hakla başka bidanın önüne park edebiliyorsunuz ki çok normal silecek kaldırmaları. Bizde de var bir manyak 10 tane de duba koysak otopark girişine, sanki ona yer tutmuşuz gibi sürekli oraya park ediyor. Yakında duvara plakasını yazıp sen park etme diye rezil edeceğiz
Eminim öyle oluyordur.
Ayrica silecek kaldırmak terbiyesizlik ve medeniyetsizliktir. Size normal geliyor olabilir
Benim başıma hiç gelmedi, burda öyle birşey mümkün değil ama TR de başıma gelse kavgada ederim şikayetçide olurum.
kaldirima park etmekten bahsetmiyoruz binanin onune park etmekten bahsediyorlar yanlis anlamissinizArabaya zarar bile vermeyen silecek kaldırmak terbiyesizlik ve medeniyetsizlik ama kaldırıma park etmek normal öyle mi?
Belli ki yurt dışında falan yaşıyorsunuz, orada kaldırıma park edebiliyor mu arabalar? Bakın burada mümkün değil demişsiniz.
Ama burada nelerin mümkün olduğunu bilseniz şaşarsınız. Burada kaldırıma park etmenin cezası 437 TL sadece.
Bu ülkede yaptırım mekanizması doğru işlese, insanlar zaten kaldırıma park edemez. Kurallara herkes uymak zorunda.
sokaklar dar, ve genelde çift yön. Haliyle karşılıklı park yaparken kaldırımlara çıkıyor araçlarkaldirima park etmekten bahsetmiyoruz binanin onune park etmekten bahsediyorlar yanlis anlamissiniz
binanin onunden konusuyoruz kaldirima park edildigi sizin varsayiminiz konu sahibi hayir kaldirim degil demistisokaklar dar, ve genelde çift yön. Haliyle karşılıklı park yaparken kaldırımlara çıkıyor araçlar
genelde bir haklılık payı çıkarabilmek için birkaç ayrıntıyı vermemeyi tercih edebiliyorlar konu sahipleri.binanin onunden konusuyoruz kaldirima park edildigi sizin varsayiminiz konu sahibi hayir kaldirim degil demisti