Sildi

Aa tamam bakıyorum hemen, teşekkür ederim:)
siz süreci iyi yönetmişsiniz ben aptallık ettim gerçi benimkinin aileye olan kutsallık atfı biraz enteresandı da :)

Böyle sürünenler görünce aşırı keyifleniyorum :)
Sonra nasılsınız peki biriyle görüştünüz mü aynı sonu yaşarım korkusu var mı?
Şimdi çok iyi ve huzurluyum. Şöyle diyeyim ayrıldıktan sonra ben hemen fotoları falan da silmiştim sosyal medyadan. 2 gün sonra hemen biri fark edip yazdı eskiden de bana yürüyen biriydi. Şimdi o kişi hala 1 yıldır vites 6da geliyor üstüme 😄 tüm eski konuştuklarım sevgililerim yazdı denediler şanslarını yeni kişiler de girdi hayatıma ama ben ya bir şey hissedemedim ya da uyumlu görmedim. Cidden beni en ufak yoracak insanı bile istemiyorum artık hayatımda. Sizin de eminim çok daha iyileri çıkacaktır karşınıza zaten bundan daha kötü ne olabilir diye düşünün 😄 yeter ki kendinizi kapatmayın, bu kişiye takılı kalmayın.

Şimdi çok iyi ve huzurluyum. Şöyle diyeyim ayrıldıktan sonra ben hemen fotoları falan da silmiştim sosyal medyadan. 2 gün sonra hemen biri fark edip yazdı eskiden de bana yürüyen biriydi. Şimdi o kişi hala 1 yıldır vites 6da geliyor üstüme 😄 tüm eski konuştuklarım sevgililerim yazdı denediler şanslarını yeni kişiler de girdi hayatıma ama ben ya bir şey hissedemedim ya da uyumlu görmedim. Cidden beni en ufak yoracak insanı bile istemiyorum artık hayatımda. Sizin de eminim çok daha iyileri çıkacaktır karşınıza zaten bundan daha kötü ne olabilir diye düşünün 😄 yeter ki kendinizi kapatmayın, bu kişiye takılı kalmayın.
Konunuza baktım, yaşlarımız da aynıymış. Umarım daha güzel günler görürüz :)

Emin olun görürsünüz bu insanlar leş. Kurtulduğunuza cidden şükredin, aile ilişkinize de yön verirseniz daha ne:)
Annemin çok beğeneceğini düşündüğüm damat adayına olan tepkisi hala şok zaten de... Ben ondan sonra başka insan tanımam diye düşünmüştüm. bir de bundan önceki sevgilim de pat diye evlendi benım , çok korkuyorum :KK70:

X