Sildi

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.474
567
Biliyorum silmesi gerekirdi, biliyorum ayrılalı 6 ay oldu, belki başkası var belki evleniyor ama bilmiyorum zoruma gitti

Biz 8,5 ay harika bir sevgililik yaşamıştık. Hiç tartışmadık vs. Ailesiyle tanıştım, ailemle tanıştı. Aileler tanışmıştı. Annem ters davrandı o da ailesine bir şey demedi/diyemedi. Ve bitti(bilmeyenler için özet geçtim)

Ayrılıktan 15 gün sonra tedavi için iletişime geçtim. Ben seni yönlendireyim dedi, üsteledim, zorlaşıyor böyle dedi.
Sonrasında hakkımı helal edemediğimi belirten uzun bir mesaj yazdım. Cevap vermedi.
En son konuşmak istiyorum kim ne dedi de pat diye vazgeçtin dedim. Annene sor diye öfkeyle konuştu benimle. Ve bir daha ne gördüm ne de konuştum. 29 Şubat'tı.

Ayrılmamızın 2.Ayında falandır numaramı sildi(durumu gitti çünkü). Bugün artık 6.ay ve beni sosyal medyadan silmiş.
Kendisi hiç hikaye atmamış ömründe, 0 gönderisi var.
Ben attığımı görür belki diye hevesleniyordum. 6 ayda 5-6 kez baktı.

Geçen hafta sevgililer ihanet ediyor, aile, eş dost vs gibi bir şey beğenmiş(bu da ilk hep din,siyaset, futbol beğenirdi)
Bugün de bu.

Aşırı normal vs ama bilmiyorum ya donakaldım öyle

Siz takıntı haline getirmişsiniz gibi, adamım neleri beğendiğini takip etmek bilemedim yapmayın bunu kendinize adam istemiyor anneniz vesile oldu veya başka birşey. Sonuç bu ve kabul edip bugününüzü kaçırmayın derim...

Ayrılmışsınız sonuçta. O yüzden numaranı silmesi çok normal. O nasıl ki numaranı sildi, sen de aklından onu silmeye bak.

Çoğu ayrılık üzücüdür ama aylarca, yıllarca yas tutmanın, " acaba öyle mi, böyle mi?" diye düşünmenin manası yok. Hayat öyle de böyle de devam ediyor.

Ne olursa seven sevdiği için çabalar..bırakmaz aslaa yaşam onsuz hala devam ediyorsa vazgeçecek kadar sevmemiş demekki..

Bana fazla takıntılı geldiniz.
İsterse 30 sene olsun.
Bitmişse bitmiştir.
Sosyal medyada böyle sürekli takip edip ne yaptığına bakmak çok saçma.

Yo Ben yapmadım.
Hıc stalkta yapmadım mesela

Annenize sordunuz mu ?

Merak ettim.

Karşı tarafta bitmiş ondan silmiş
Süreçte ben de annemin yanındaydım. Annem üslupsal olarak evlerinde hoş cümleler kurmadı. Onunlayken bunu konuştum ben de utandığımı ve şaşırdığımı ifade ettim. Hallederiz demişti. Bizim ilişkimizi bitirmeyi halletti. Annemle başka iletişimleri yok. Annen bozdu demeye çalıştı sanırım o gün.

Pat diye sildi unuttu seni kızım demek zor geliyor ama... sanırım evet
Yazı yazılan bir sosyal medya platformunda ne beğendiğine bakıyordum (reklama girebilir diye isim vermiyorum) Takıntı değilde ben biraz böyleyim ikili ilişkiler konusunda. İş, ev , kafe dolanıyorum ama birileriyle tanışacağım bir ortamım ve beni tanıştıran bir çevrem yok
Haklısınız unutmayı da istiyorum da işte becerebilmek...

Neye donakaldiginizi ve zorunuza gittigini anlamadim.
Ayrilmissiz 6 ay olmuş begendigi seylerden kendinize anlam mi cikartiyirsunuz?
ben beni silmesinden anlam çıkarttım
beni görmeye tahammülü yok, beni unutmuş ya da yeni birisi var
aşina olduğunuz hesapta ''takip et'' yazması zoruma gitti
Ne olursa seven sevdiği için çabalar..bırakmaz aslaa yaşam onsuz hala devam ediyorsa vazgeçecek kadar sevmemiş demekki..
Ailesi kutsalıydı, bana yazık oldu
Bana fazla takıntılı geldiniz.
İsterse 30 sene olsun.
Bitmişse bitmiştir.
Sosyal medyada böyle sürekli takip edip ne yaptığına bakmak çok saçma.
ben ikili ilişkilerde takıntılıyım evet obsesyon boyutunda olmasa da

Yaptıklarını takip etmeyi bırakın hayatınıza dönün giden ömrünüzün gidiyor dönmez size kesin artık .Bırakın kapansın yara kabuğu kaldırıp durmayın derine işlemeyin bu hisler size güvensizlik anksiyete sinir nobetleri olarak dönecek.Kendinizi duvardan duvara vursaniz çözümü yok düşünsenize ayrıldık bugün 6 yıl oldu vs vs vs Ne olduysa oldu nasip degildi Allah istemedi bitti.

Ben şeyi anlamıyorum ayrıldıktan 6 ay sonra sosyal medyadan silmek ne alaka?

Zaten biliyorsun ki karşındaki insan seni unutamamış, seni aramış daha öncesinde sebeplerini sormuş ama sen olumsuz karşılık vermişsin, istememişsin. Buna rağmen 6 ay boyunca niye silmiyorsun?

8,5 aylık bir ilişkiye bu kadar anlam yükleyip takıntı haline getirmek hiç sağlıklı değil. Hayat bu, onun da sizin de önünüze farklı farklı şeyler getirecek. Anneniz vesile oldu diye bitmemiş sadece, bitmesi gerektiği için bitmiş. Bu şekilde değerlendirin ve yolunuza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…