Sıla Gençoğlu

Çok seviyorum bu kadını ya sesi duruşu karakteri ağzı burnu gözü yüzü vücudu boyu posu herşeyimi güzel olur insanın:)

Burnunun estetik olduğu 100 metre öteden belli zaten. Çok çok çok kötü görünüyor.
Doktoru kimdiyse artık, mahvetmiş kadını.

Göz rengi ve göz yapısı çok güzel ama onun dışında Sıla bana çok erkeksi geliyor

Sesine ve yorumuna lafım yok,süper...

estetik olanlar nedense hep sağlık sorunları sebebiyle olur
yaptırıyorsunuz dürüst olun kardeşim beğenmiyodum düzelttirdim deyin ne var ki bunda

bence cok duzgun bı kadın sesı guzel guzel sarkı soluyo sacma sapan ıslerde hıc gormedım kendısıde guzel bence ve gayet samımı benceee...........

çok severim kendisini, avrupai bi havası vardır, çokta begenirim

kesinlikle çok beğeniyorum tarzını favori şarkılarım kafa, oluruna bırak,.....

benim kadinla bir alip veremedigim yok gayet guzel hos uzun boylu falan filan ama o dudaklarini 1 sinif cocugu gibi kullanmasi ve extra simarik konusmasi deli ediyor..ayni sey deniz cakirdada var..paca gibi yanlardan cekilip uzatilmis bundan sonra boyle kullanin diye birakilmis gibi...

bazen boyle davraninca zekalarinda bir sorun aramiyor degilim.

guzel alimli bayanlar allahi var yigidi oldur hakkini ver demisler...

Şarkıları sesi fena değil
Ama bir keresinde gördüm bıyıklarını almamıştı
kamerada zoom yaptı
ayy o ne yaa öyle
o günden beri gıcıktım bu kadından

boynundakı dövmesini cok itici buluyorum onun dısında sarkıları güzel ve seside sesi güzel tabıkı

tam bır aşk kadını.. Hem guzel hem yeteneklı cok sevıyorum ozellıkle sıyah sacla cok hos oluyor

Sesi güzel şarkıları hoş ama kendisini çok erkeksi buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…