- 14 Mayıs 2016
- 464
- 718
- 37
-
- Konu Sahibi goldenheart
Hoşgeldincarpediem435 kararlıyız bu defa evet!
Cuma günü güncel kilonu bildirebilirsen çok sevinirim. Diyetisyende tartıda çıkan rakamı paylaşırsın en azından.
Diyette yediklerini de paylaşır mısın?
Cuma akşamı tabloyu da yapıp ilk sayfaya yerleştireceğim.
Renna7 carpediem435 hayırlı geceler. Ben bu akşamı da dünkü gibi sağlıcakla atlattım. Yoğurt pul biber limon kürüne başlayacağım. Bu gün salata iki adet tavuk köfte ve yoğurt yedim saat akşam 8'de. 4 saat oldu yeşil çay su dışında atıştırmadım
Bu cuma kilo bildirelim canlarım. Mümkünse fotoğraflı olsun. Carpediem senin de kilonu ölçülünce bekliyorum. Bu günkü menün gayet güzel
Tamam canım sağol hemen şimdiye kadar yediklerimi bildireyim
saat 7 de 2 kuru kayisi
Kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği, büyükçe bir beyaz peynir
Saat 10 da 2 tam ceviz ve yeşil çay icicem
Bu arada 1 litrede su içtim şimdiye kadar
Canım,
Eğer yapabilirsen kahvaltına (diyetisyeninin dışına çıkmış olmayacaksan) bol yeşillik, kırmızı biber vs ekleyebilirsin. Daha az ekmekle daha yüksek bir doyum elde ediliyor böylece.
Su çok iyi!
Çok haklısıncarpediem435 yememek olmaz.. şeker orucu yapan arkadaşlarım var, saygıyla önlerinde eğiliyorum ama hayatta şeker de var börek de tatlıda. Ben şahsen ök.z gibicesine bunlardan tükettiğimden şiştim. Bir dilim bir adet ile yetinseydim 68 kiloda kalırdım veya şimdiye 65 olmuştum.
Yememek olmaz, kahvaltı ile öyle bir doydum ki -çok şükür- kızartma yoktu, ekmek neredeyse yoktu, hamur işi yoktu..
Aynen dediğin gibi sağlıklı olan şeyleri yiyerek ve aç kalmadan da kilo vereceğiz biz. Ben kendi adıma yeri gelirse baklavamı da yiyeceğim. Dün akşam misafirim var dedim atlamış olabilirsiniz. Çocuklara hamburger yaptım. Ben ise sadece tavukburgerin bir ince dilim etini salata ile yedim. Yaş pasta vardı saat 10 da yendi ama ben bir çatal bile almadım, zaten canım da istemedi, bunca emekten sonra yemeye gerek kalmıyor.
Pastayı baklavayı yiyelim demiyorum yanlış anlamayın.
Yemeden de oluyor çünkü :)
Eki Görüntüle 1942136
Kızlar başlangıçtan bu güne 5.8 kilo aldım (69'dum Ağustos 2016'da)
Bu gruba katıldığımdan bu yana ise tam 1 kilo verdim.
Bu sebeple ve moral olsun diye 74.9 olarak tabloya başlangıcı geçireceğim!
Mutsuzum çünkü çok şişirmişim kendimi
Mutluyum çünkü göreceksiniz an be an normale döndüreceğim kendimi!
İyi ki varsınız diyet yoldaşlarımmm.