Sil Baştan Başlamak İsteyenler

hoşbulduk.. çarşamba gidicem diyetisyene bugün tartı sonucunu göstermedi maalesef haftaya süpriz olsun dedi. bu cuma değil haftaya cuma bildirsem olur mu?
bu arada sabah 2 dilim ekmek, 1 yumurta ve büyükçe bir peynir yedim
saat 10 da 2 ceviz
öğlen nesfit
saat 15 te bir elma yedimm

akşamda yoğurt ve taze fasülye yemeği yiyeceğim

Renna7 carpediem435 hayırlı geceler. Ben bu akşamı da dünkü gibi sağlıcakla atlattım. Yoğurt pul biber limon kürüne başlayacağım. Bu gün salata iki adet tavuk köfte ve yoğurt yedim saat akşam 8'de. 4 saat oldu yeşil çay su dışında atıştırmadım

Bu cuma kilo bildirelim canlarım. Mümkünse fotoğraflı olsun. Carpediem senin de kilonu ölçülünce bekliyorum. Bu günkü menün gayet güzel

Selamlar. Evet yarın büyük gün. İyiye olan değişikliğimizi görücez. Gram bile fark olsa zaferdir
Bu arada kızlar ben azeriyim. Türkcem pek iyi değil. O yüzden yazıda bir yanlışım olursa özür dilerim

Sabah Kahvaltım.
Genel Kahvaltım da diyebiliriz. Ekmek incecik bir dilim.. fazla bile geliyor. Yeşilliğe muhakkak zeytinyağı damlatıyorum bir çay kaşığı kadar.
Yemedikçe (akşamları) ve sağlıklı beslendikçe iyi hissediyorum.

Tamam canım sağol hemen şimdiye kadar yediklerimi bildireyim
saat 7 de 2 kuru kayisi
Kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği, büyükçe bir beyaz peynir
Saat 10 da 2 tam ceviz ve yeşil çay icicem
Bu arada 1 litrede su içtim şimdiye kadar

Az önce foto yükleyemedim kızlar.. Genel kahvaltım bu işte.
Sabah Kahvaltım.
Genel Kahvaltım da diyebiliriz. Ekmek incecik bir dilim.. fazla bile geliyor. Yeşilliğe muhakkak zeytinyağı damlatıyorum bir çay kaşığı kadar.
Yemedikçe (akşamları) ve sağlıklı beslendikçe iyi hissediyorum.

Harikayız!
Lütfen lütfen hareket edelim.
Su içelim..
Sağlıklı olanları seçip yiyelim.

Ben hep yemeyerek kilo verme yolunu denedim ama sağlıklı olan şeyleri yiyerek ve aç kalmadan da kilo verilebiliyormus herşey daha güzel olacak insallah

Canım,
Eğer yapabilirsen kahvaltına (diyetisyeninin dışına çıkmış olmayacaksan) bol yeşillik, kırmızı biber vs ekleyebilirsin. Daha az ekmekle daha yüksek bir doyum elde ediliyor böylece.

Su çok iyi!

Canım şimdilik diyetisyene tam uyup ne olacağını görmek istiyorum. Her hafta değiştirecek listeyi

Çok haklısın carpediem435 yememek olmaz.. şeker orucu yapan arkadaşlarım var, saygıyla önlerinde eğiliyorum ama hayatta şeker de var börek de tatlıda. Ben şahsen ök.z gibicesine bunlardan tükettiğimden şiştim. Bir dilim bir adet ile yetinseydim 68 kiloda kalırdım veya şimdiye 65 olmuştum.

Yememek olmaz, kahvaltı ile öyle bir doydum ki -çok şükür- kızartma yoktu, ekmek neredeyse yoktu, hamur işi yoktu..

Aynen dediğin gibi sağlıklı olan şeyleri yiyerek ve aç kalmadan da kilo vereceğiz biz. Ben kendi adıma yeri gelirse baklavamı da yiyeceğim. Dün akşam misafirim var dedim atlamış olabilirsiniz. Çocuklara hamburger yaptım. Ben ise sadece tavukburgerin bir ince dilim etini salata ile yedim. Yaş pasta vardı saat 10 da yendi ama ben bir çatal bile almadım, zaten canım da istemedi, bunca emekten sonra yemeye gerek kalmıyor .

Pastayı baklavayı yiyelim demiyorum yanlış anlamayın.
Yemeden de oluyor çünkü :)

Çok haklısın canım. Ben bu şekilde düşünüyorum. Herşeyden kısarak 25 kilo verdim sonra saldırdım resmen tatlıya hamurisine 15 kilosunu aldım. Bundan sonra abartmadan herşeyden yiyerek kilo vermek istiyorum

Öğlen türlü, yoğurt, yeşil salata

16.00 da kuru üzümlü yoğurt
16.30 da sütlü kahve

18.00 de balık ve yeşil salata
19.30 dün geç saat diye yemediğim bir ince dilim kestaneli yaş pasta.. ( keyif almadan yedim lezzetli değildi)

Ben kendimce bu günü de iyi geçirdim. Akşam neredeyse 0 sağlıksız şey yedim. -Balık salata- pasta sadece nefsimi köreltmek içindi...
1.5 lt su
2 fincan yeşil çay içildi.

Kızlar başlangıçtan bu güne 5.8 kilo aldım (69'dum Ağustos 2016'da)

Bu gruba katıldığımdan bu yana ise tam 1 kilo verdim.
Bu sebeple ve moral olsun diye 74.9 olarak tabloya başlangıcı geçireceğim!

Mutsuzum çünkü çok şişirmişim kendimi
Mutluyum çünkü göreceksiniz an be an normale döndüreceğim kendimi!
İyi ki varsınız diyet yoldaşlarımmm.

canım tebrik ederim darısı başımıza..
çarşamba diyetisyende tartıldığımda kiloyu söylemedi bu hafta süpriz dedi ama sabah diyetisyene gitmeden önce evde tartıldığımda 81 kiloydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…