Sil Baştan Başlamak İsteyenler

uyanınca: 2 kuru kayısı
sabah: 1 yumurta, biraz peynir, 2 dilim ekmek, 5 zeytin
saat 10 da 2 tam ceviz
öğle: 2 tam buğday ekmeği, 100 gr et, salata

şimdilik 1,5 litre su içtim..

canım tebrik ederim darısı başımıza..
çarşamba diyetisyende tartıldığımda kiloyu söylemedi bu hafta süpriz dedi ama sabah diyetisyene gitmeden önce evde tartıldığımda 81 kiloydum..

Bizi kırmadın ve tartıldın, çok naziksin canım.:KK200:
Paylaşımın için çok teşekkürler. Sanırım 70'li kilolara geçeceksin haftaya :KK66:

Selam kızlar. Güncel kilom bu. 75.9.
Aslında daha az gelmeliydi ama benim vücudum böyle. Kilo vermeye karar aldığım ilk haftalarda durur ya da artış olur. Ama sonrasında güzel gider :) ama sabırlı olup pes etmezsem..

Eklentiler

• 20170121_101014.jpg
    20170121_101014.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 48
Canlarım günaydın.
Gruplarda süreklilik olmuyor diye başladık üç kişi devamı gelmez diye korkuyorum. Mesajlarımız birbirimize güç katacak. Dün uzun uzun iki kez yazdım... hata mesajı verdi tlf ve göndermedi:KK61:
Sinir oldum. Ben bu hafta izinliyim. İş yerinde arada bilgisayardan girip yazmak çok kolaydı telefon ile zorlanıyorum. BU HAFTA İÇİN AFFEDİN yeterli giriş yapamazsam merak etmeyin haftaya düzene girerim.

Kilo tablomuzu da yapacağım en kısa zamanda. Renna7 Renna7 teşekkürler.. dikkat edicez hafta hafta bu fazlalıkları atacağız birlikte carpediem435 carpediem435

Bizi takip eden arkadaşlarım sizler de katılın, yeni başlıyoruz biz..

Kızlar başladık başlayalı hem azalttım işe yaramayan gıdaları hem akşam yemeyi bıraktım. :KK66: İki gün önce kızımla iskender yedik saat 18.30 da karne günü kutlaması valla teryağlı pideli bir porsiyon yedim. Ama üstüne çikolata bisküvi.. çay ve sütle abur cubur yemedimmmm su ve yeşilçay sadece.
Böyle yaşamaya aburcubursuz akşam atıştırmalıksız bol su ve salataya devam!
Akşamları pul biber yoğurt limon kürü yapıyorum.
Sabahları elma sirkeli büyük bardak ılık su ile başlıyorum güne:KK28:

kızlar bugün sabah : 1 yumurta, biraz beyaz peynir, 5 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği yedim.
ara: 2 tam ceviz
öğle: nesfit ve 10 badem
ara : 1 elma
akşamı daha tamamlamadım ama belli hemen söyleyim... :)
akşam: çorba, bezelye yemeği, 3 kaşık yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği...
son ara: 1 elma

şimdilik 2 litre su içtim..

kızlar bugün sabah : 1 yumurta, biraz beyaz peynir, 5 zeytin 2 dilim tam buğday ekmeği yedim.
ara: 2 tam ceviz
öğle: nesfit ve 10 badem
ara : 1 elma
akşamı daha tamamlamadım ama belli hemen söyleyim... :)
akşam: çorba, bezelye yemeği, 3 kaşık yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği...
son ara: 1 elma

şimdilik 2 litre su içtim..

Şahane menü.. menünü kopyalıyorum bugün ben.
İzinliyim evdeyim... yeni uyandım :KK53::ıslık:
Ama eşimi işe yolladım çocukların üstünü kontrol ettim bölük pörçük oldu uykum..

Günaydın kızlar. Dün sabah ceviz peynir kırmızı biber ve zeytin ile kahvaltı yaptım. Sinemaya gittik biraz patlamış mısır yedim. Öğlen 3 de iskender yedim.. pidelerin birazı kaldı yiyemedim. Akşam 5.5 da da evde yaptığım iki dilim keki yedim. Başka da bir şey yemedim 5.5 dan sonra.. bir ara yiyesim geldi ama azcık yoğurt yedim sadece..

Kızlar merhabaaa..
Kilo bildirimi yapmamışsınız daha :63:

Ya ben.. ben hem regli olmak üzereyim hem kızım hasta.. moral bozmak istemiyorum. Bu cuma benden bildirim olarak:
-------

Haftaya tabloyu ekleyeceğim. Lütfen takipte kalalımmmm... Bol su.. bol su.. ve yeşil çay!

Selam.
Benim de regl dönemime az kaldı, hem geçen hafta annemlerde kaldım 3 gün. Az yediğimi fark etdi demezmi kızım yüzün kaşık gibi kalmış:KK35: gelsin börekler çörekler tartıda + çıkacağım kesin:KK17:

X